26 hetes vagyok. Fájdogál a hasam, és megjön érzésem van. Ez normális? Mitől lehet? Ja, és nagy ritkán ( a héten kb.3-4 alkalommal) szúrt, de csak 1 pillanatra a hasam alja.
Régebben is, minden nap fájt, évek óta. Most viszont idegesít a kicsi miatt. A hasam nem kemény, és nem vérzek.Ja, és egy kis kocsonyás anyagot is észrevettem délelőtt. Ilyen volt már hónapokkal ezelőtt is. 2 hete nézett meg a doki, nem talált semmit.
A múlt héten is vizsgáltak, minden rendben volt. Azóta is hatalmasakat rúg. Lehet, hogy túlaggódom? És ez csak a szokásos fájdalom?
Ne aggódj,ezt sokan érezzük!(enyhe mensi szerű fájdalom?)Attól van,hogy nő a pocid.Két három nap alatt elmúlik,pár hét múlva megint előjön.Nálam legalábbis így volt.A szurkálás,a méhfüggesztő szalagok nyúlása,ez is normális.Ja,és a magnézium sokat segít ilyenkor,na meg persze a pihi.
3.babós 35h kismami
Az előző vagyok
A nyálkás valami nem a nyákdugó volt,hanem hüvelyváladék.Néha még kocsonyás állagú is lehet.
Onnan tudod,hogy nem nyákdugó,hogy kevés és vagy fehér,vagy átlátszó.A nyákdugó nagyobb mennyiségű és ritkán tiszta(vagy barnás,vagy véres általában).
Minden teljesen természetes nálad, és ilyen lesz még. Fontos, hogy ne ijedj meg tőle!
Komolyabb görcsölés és vérzés az, ami veszélyt jelezhet, minden más okés. :)
Szóval akkor nem nyákdugó? Az az igazság, hogy nekem régen is volt néha, akkor megnyugodhatok...
Azt hiszem, egy kicsit túllihegem a dolgot..
De ha már most ilyen vagyok, mi lesz, ha meglesz a baba????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!