27 hetesen normális a 108 cm haskörfogat?
27 hetes vagyok,2.baba
165 cm,és 69 kg vagyok most jelenleg,összesen 4 kg van rajtam pluszban,és óriási a hasam 108 cm,amit még a védőnő,és az orvos is megemlített,hogy huh mekkora vagyok
Amugy minden rendben,megfelelően fejlődik a baba
Első gyermekemmel 102 cm haskörfogattal mentem szülni
Most érzem igazán,hogy tényleg minden nehéz,a felkelés,az ülés is kellemetlen,a 2 éves kislányomat még el tudom látni,játszani,kimenni vele az udvarra,de hamar elfáradok,házimunka is nehézkesen megy,de mi lesz még késöbb?! Ha már most ez van
A kérdésem az,hogy ha ilyen nagy a hasam,jelentheti azt hogy esetleg hamarabb beindul majd a szülés?
Vagy a kettő nem függ össze?
Köszönöm a válaszokat
Nálunk minden alkalommal méri a védőnő.
Most vagyok 26 hetes, és múlt héten 90 centit mértek, így én meg épp az ellenkezőjét érzem néha, hogy mi van, ha túl kicsi.
Persze tudom, hogy mindenki más testalkat, más a pocakjának a mérete is.
Mindenkinek köszönöm a választ
Minden okés velünk,csak tényleg ez a nagy poci ami aggasztojt,de megnyugtató választ kaptam most a dokitól,tőletek is
Azóta voltam ultrahangon,minden rendben,a baba mérete 29.héten 1450 gramm,azt mondták 32.hetes baba méretei vannak a kislányomnak,szóval lehet ezért is nagyobb a poci
Köszönöm mégegyszer aki irt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!