Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart ez az allapot?

Meddig tart ez az allapot?

Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok es nagyon rosszul erzem magam folyton hanyingerem van ahogy eszek valamit mar kavarodik is fel a gyomrom.Alig van erom ragad le a szemem fel vagyok puffadva rettenetesen.1evet vartunk mire osszejott a baba most pedig buntudatom van hogy nem tudom kielvezni mert ennyire szarul erzem magam.Mikor lessz ez jobb csak ugy liftezik a gyomrom egessz nap es elveszi minden erom.

2022. febr. 22. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 9 hét volt. Igaz, később kezdődött, mint neked.
2022. febr. 22. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár én sem járok sokkal előtted, nekem folyamatosan jönnek mennek a rosszullétek. Van, hogy pár napig semmi, de mikor már megörülnél akkor visszatér. Én a 10.héten járok, talán azt mondanám, hogy mostmár jobb a helyzet ami a hányingert illeti, de a puffadással én is küzdök.

Nekem mindig azt mondja az orvosom, hogy nyugtasson a tény, hogy ezek a rosszullétek jót jelentenek, mert a HCG hormon növekedése okozza általában. Kitartás! ❤️

2022. febr. 22. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Ertem,ami meg izgat hogy ha en szinte mindent kihanyok es alig marad valami bent akkor jut e eleg tapanyag a babanak?Most ugy mindentol parazok gorcsolgetek is de azt mondta a nogyogyasz hogy addig normalis mig nincs verzes.Jovo szerdan kell visszamennem a nogyogyaszhoz.Remelem minden rendben lessz.A rosszullétek ellenére boldog babavarast kivanok lanyok❤
2022. febr. 22. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Uramatyam ne legyen buntudatod….ez ilyen.

Vagy elmúlik vagy nem. Valakinek vegig ilyen a 9 hónap, valakinek elmúlik a 12. hét után.

En sokkal rosszabbul vagyok mint te es az hogy több mint 2 év után sikerült kárpótol mindenért.

2022. febr. 22. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

13. het korul lett jobb, de aztan jott hozza mas. Nem rozsaszin, csillamponifingos a terhesseg meg a gyerekvallalas, szerintem erdemes az elvarasaidtol megszabadulni, kulonbenlesznek meg meglepik. Van, aki vegighanyja a terhesseget, vagy korhazba kerul. Nekem a 30. hettol kellett sokat fekudnom mindket gyereknel. A masodik trimeszter a legtobbeknek jo, akkorra el szokott mulni a hanyinger, a has meg nem oriasi, tudsz meg aludni, mert meg nemnyom annyira a gyerek, mint a 3. trimeszterben, a libido felporog, tudsz jobban mozogni. Ugyhogy jo esellyel lesz ez jobb is, atmenetileg. A 3. trimeszter sokaknak megterhelo utana, nekemelso gyerekkel nemvolt gaz egeszen a szulesig, pedig volt, aki kerdezte, hogy ugye mar nehezen birom, de nem igy volt. A gyerekagyas idoszak aztan odab@szott rendesen a szulessel egyutt.

Olvasgass arrol, hogy mi a normalis :)

2022. febr. 22. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
A baba toled veszi el, ami kell neki, igy nalad alakulhat ugyan ki vitaminhiany, de o meg fog kapni mindent, akkor is, ha sokszor nem tudsz rnni.
2022. febr. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!