Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan érzésem van mint ha...

Olyan érzésem van mint ha állandóan büdös lennék. Normális ez?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok, még nagyon az elején vagyunk.

3 napja azt érzem hogy büdös vagyok. Kérdeztem a férjem, ő azt mondta nem érez semmi változást.

Próbáltam tusfürdőt és dezodort váltani hátha az a baj de ugyan azt érzem. Van esetleg valami tanácsotok?

2022. febr. 20. 17:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha szülés után helyre állt a hormonháztartásod akkor elmúlik.

Tudom nem nyugtattalak meg. 🙄😅

2022. febr. 22. 20:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Nálam az volt a probléma terhesség alatt, hogy nem csak büdösnek éreztem magam,hanem tényleg az is voltam. Nagyon gyorsan leizzadtam és büdös voltam. Ami az elött nem volt. Nálam a gyakori tusolás segített mert én is undorodtam magamtól. Viszont, hogy valami biztatót is mondjak, nekem ez a terhességem 18-19 hetébe megszünt :)
2022. febr. 23. 10:14
 23/29 anonim ***** válasza:
29 hetes terhes vagyok, én is büdösnek érzem magam, már fürdés után is... Szoptatáskor még rosszabb volt a szagom a tesókkal(pedig naponta többször is zuhanyoztam)
2022. márc. 12. 13:10
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem voltál covidos valamikor? Nálam az okozott ilyen tüneteket utólag.
2022. márc. 12. 13:16
 25/29 anonim ***** válasza:
Hat, ahogy irtam mar korabban, ez meg kitart egy ideig. Februar elejen kaptam a Moderna-oltast, tenyleg megborulhattak a hormonjaim, mert azota sem mult el az izzadas. Nalad legalabb szules utan kb. fel evvel el fog mulni.
2022. márc. 24. 07:27
 26/29 A kérdező kommentje:
Ajaj ha ez még szülésig így megy többet fogok fogyni mint hízni... konkrétan konstans hányingerem van magamtól...
2022. márc. 24. 08:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem amugy a fujos dezodor valt be, azt probaltad? Balea sensitive-et hasznalok, reggelente lefurdok, es azt fujom magamra, igy csak du. kezdem ujra erezni. (25-os voltam)
2022. márc. 24. 09:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Illetve en idonkent a gyerek positorlojevel torlom at a honaaljam.
2022. márc. 24. 09:46
 29/29 A kérdező kommentje:

Dove golyós es fújos dezodort használom azzal kb fél órára jól érzem magam.

Reggel este tusolok, illatmentes tusfürdővel, mivel az illatos tusfürdőket sem bírja az orrom..

2022. márc. 24. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!