Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan érzésem van mint ha...

Olyan érzésem van mint ha állandóan büdös lennék. Normális ez?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok, még nagyon az elején vagyunk.

3 napja azt érzem hogy büdös vagyok. Kérdeztem a férjem, ő azt mondta nem érez semmi változást.

Próbáltam tusfürdőt és dezodort váltani hátha az a baj de ugyan azt érzem. Van esetleg valami tanácsotok?

2022. febr. 20. 17:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van, hogy ez jár a terhességgel, hogy bizonyos szagokat nem képes az ember elviselni. Próbálj ki olyan készítményeket, amik teljesen illatanyag és minden mentesek kvázi semmi "szaguk nincs". De én nem csak a dezodort cserélném le ilyenre, hanem a mosóport/szert is. Ha belegondolunk a baba bőrének is jobb lesz majd később, ha olyanokat használsz, ami minden mentes.
2022. febr. 20. 17:53
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Én romlott spagetti szagúnak érzem az izzadságomat. Férjem nem. Illatmentesre cseréltem mindent mert engem minden szag vagy illat ingerelt hányásra. Mostanában kezdtem újra illatosat használni.
2022. febr. 20. 17:55
 3/29 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, pont ilyenekre cseréltem de sajnos nem javul :/

Mar napjában kétszer zuhanyzom, de rá 10 percre ugyan úgy érzem hogy büdös vagyok.

2022. febr. 20. 18:28
 4/29 A kérdező kommentje:

Mondtam a dokimnak is, de csak legyintett...

Mikorra várható hogy elmúlik?

2022. febr. 20. 18:29
 5/29 anonim ***** válasza:
65%
Szülés után, de szoptatásnál máshogy érzed magad büdösnek.
2022. febr. 20. 19:12
 6/29 A kérdező kommentje:
Köszi, de jelenleg nem erre lennék kiváncsi. Ez most nagyon nem ide illik.
2022. febr. 20. 19:22
 7/29 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérnék és tanácsokat!
2022. febr. 20. 19:25
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezek a hormonok. Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Szülés után megint más lesz. Akkor sem épp a legkellemesebb.
2022. febr. 20. 20:39
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok: Ha az illatanyag mentes nem vált be akkor próbáld meg az ellenkezőjét. Válassz valami olyat aminek nagyon erős, de számodra kellemes illata van. Hátha az elég erős lesz ahhoz hogy elnyomja azt amit érzel. Sajnos teljes megoldást csak az fog jelenteni ha megszületik a baba. De még nagyon a terhesség elején vagy. Vannak dolgok, amik többé kevésbé első trimeszteresek, ha ezek nem válnak be reménykedj hátha ez is ilyen és elmúlik nemsokára.
2022. febr. 20. 21:15
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még az segített hogy többször átcseréltem a pólóm napközben.
2022. febr. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!