Olyan érzésem van mint ha állandóan büdös lennék. Normális ez?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, még nagyon az elején vagyunk.
3 napja azt érzem hogy büdös vagyok. Kérdeztem a férjem, ő azt mondta nem érez semmi változást.
Próbáltam tusfürdőt és dezodort váltani hátha az a baj de ugyan azt érzem. Van esetleg valami tanácsotok?
2022. febr. 20. 17:45
11/29 anonim válasza:
5 vagyok
Mikorra várható hogy elmúlik?
Erre válaszóltam, én kb a + teszt előtt érzem a szagom változását.
12/29 anonim válasza:
22 hetesen is vannak szagok, amiket csak én érzek és rosszul is vagyok tőlük 🙄🤦♀️ de az első időben sokkal rosszabb volt. Úgy 12-16 hét között már nem akadtam ki annyira mindentől 😄. Kitartás!
13/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
Ki fogom próbálni mindegyiket.
Hányás fóbiás vagyok úgyhogy próbálok mindent megtenni hogy csak az ne legyen.
Nagy öröm, de pár napja érzem a kis negatívumját
Nyilván ez a legnagyobb öröm bármit is hoz magával :)
2022. febr. 20. 21:55
14/29 anonim válasza:
Itt nem kell szabadkoznod, vannak ám más nők is, akiknek a terhesség bizony iszonyú nehéz, szabad panaszkodni. Ettől még senki sem gondolja, hogy nem örülsz a nő babának. Ez nem válasz a kérdésre, csak hátha megnyugtat, hogy más is szenved terhesen ettől attól és ehhez jogunk van, ettől még örülünk neki
15/29 anonim válasza:
Én hagymaszagúnak érzem magam…a lányom 3 hónapos, nem múlt még el. A rérjem szerint nem vagyok büdös, ő csak az öblítő illatát érzi rajtam
16/29 anonim válasza:
Én a fürdőben éreztem egy bizonyos szagot, amitől okádtam, míg anyukám férjem semmi rossz szagot nem érzett. 😏
17/29 anonim válasza:
Nekem szülés után rosszabb lett. Nem izzadtságszagom volt hanem konkrétan büdösnek éreztem magam. Fél éves lett a baba mire elmúlt.
18/29 anonim válasza:
Szules utan kb.6-8 honappal mult el nalam. Hormonalis oka van. Fura modon, nem ertem, miert, de a 3. oltas ota ujra ugyanez a bajom.
19/29 anonim válasza:
17, detto. 18-as voltam. Mosom magam, van, hogy napi tobbszor, tobbfele dezodort probaltam, nekem eddig semmi nem segitett.
20/29 A kérdező kommentje:
Oo hát ez nem túl jó :D
Remélem nem így lesz mert kezdek undorodni magamtól
2022. febr. 22. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!