Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek a vizesedés ellen?

Mit tehetek a vizesedés ellen?

Figyelt kérdés

Iszonyúan zsibbad mindkét kézfejem és ezáltal fáj is. Éjszaka nem tudok aludni, nagyon rossz.

Orvos nem tud mit tenni.

Ezeket próbáltam idáig: jóga, masszázs, homeopátiás szer, Kalcium, Magnézium

Semmi...

Van aki a vizesedésre fogja, van aki a hormonokra. A baba tuti nem nyom semmit, mert már nagyon korán kezdődött, amikor még csak pár mm volt.

2007. dec. 30. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az orvosnak ebben az esetben ajánlania kell valami gyógymódot.Véleményem szerint olyan nincs hogy nem tud mit csinálni vele.Vagy ha mégsem,tovább kellett volna küldenie pl. belgyógyászatra.Lehet a magas vércukorszint miatt is.A gyógyszertárban lehet kapni vizhajtó teát amit kismamák is ihatnak.Vagy igyál meg napnta egy kevés zöld teát,bár az csak egészen enyhén vizhajtó,lehet hogy a te esetedben nem válik be.Biztos van valamilyen megoldás a problémádra.
2007. dec. 30. 11:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én csak hallottam, hogy a zöld kígyóuborka jó a vizesedésere, volt aki napi 1-et megevett.-)

A só is fogja a vizet, kerüld.

De szerintem inni kell sokat, ettől függetlenül is, és a vízhajtó te is jólehet, kérdezz rá a védőnőnél, vagy a dokinál.

2007. dec. 30. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Natrium Sulfuricum 9ch nevű homeopátiás szert szedek. Annyira elegendő, hogy nem fáj úgy a kezem, hogy ne tudjak aludni. Én ennek is örülök:) Csodaszer nincs. Csipkebogyó tea, bodza tea...Ennyi hirtelen. Remélem tudtam segíteni. Kitartás! Egy 38 hetes kismama
2008. jan. 29. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!