Mi a véleményetek?
9- év után jön a kis tesó, második kislány, sajnos megkaptam pár emberektől, pláne nőktől, a gúnyolódást, ( vehetjük kamion számra a betétet és tampont,) a férjemnek csak azt hajtogatják “mi van csak lányt tudsz gyártani??
Mi boldogok vagyunk hogy összejött, 1,5- év után.. nem hogy mi a neme.. de sajnos nem tudom mit ártottunk ezeknek az embereknek.. :(
Ti mit válaszoltatok az ilyen beköpésekre?
Hogy ne is báncsam meg..

Le kell őket tojni.
Mondjuk engem is rettenetesen idegesített a harmadik (VÉGRE FIÚ!!!! :P ) gyereknél, hogy "Na, apa végre boldog!" Mondtam a banyának, hogy eddig se tűnt túl szomorúnak... -_-

13-as vagyok.
Ha valaki már nagyon bosszantott, akkor be szoktam dobni, hogy mi harmadikra is lányt akartunk, és NAGYON szomorúak vagyunk!
Ettől általában teljesen összezavarodnak, és bekussolnak végre... 3:)
Szóval ezt tanácsolom, kedves mosollyal közöld velük, hogy minden álmotok egy második kislány volt. Ez a gyereknek is jól fog esni, ha már érteni fogja, mit mondanak ezek a sükepékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!