Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

9- év után jön a kis tesó, második kislány, sajnos megkaptam pár emberektől, pláne nőktől, a gúnyolódást, ( vehetjük kamion számra a betétet és tampont,) a férjemnek csak azt hajtogatják “mi van csak lányt tudsz gyártani??

Mi boldogok vagyunk hogy összejött, 1,5- év után.. nem hogy mi a neme.. de sajnos nem tudom mit ártottunk ezeknek az embereknek.. :(

Ti mit válaszoltatok az ilyen beköpésekre?

Hogy ne is báncsam meg..

2022. febr. 17. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneknek csak ennyit mondtam: ,,Lehet, hogy most lány, de ha felnő, akkor majd eldönti, hogy mi szeretne lenni”. Ez pont elég volt nekik ahhoz, hogy befejezzék a felesleges beszólogatást.
2022. febr. 18. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyeneket le kell szarni, messziről el kell kerülni őket. Vannak férfiak, akik csak 1 babát tudnak nemzeni. Örülni kell annak, hogy a baba él, egészséges, és összejött és a neme már mind1.
2022. febr. 18. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Le kell őket tojni.

Mondjuk engem is rettenetesen idegesített a harmadik (VÉGRE FIÚ!!!! :P ) gyereknél, hogy "Na, apa végre boldog!" Mondtam a banyának, hogy eddig se tűnt túl szomorúnak... -_-

2022. febr. 18. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Ha valaki már nagyon bosszantott, akkor be szoktam dobni, hogy mi harmadikra is lányt akartunk, és NAGYON szomorúak vagyunk!

Ettől általában teljesen összezavarodnak, és bekussolnak végre... 3:)

Szóval ezt tanácsolom, kedves mosollyal közöld velük, hogy minden álmotok egy második kislány volt. Ez a gyereknek is jól fog esni, ha már érteni fogja, mit mondanak ezek a sükepékek.

2022. febr. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!