Mi a véleményetek?
9- év után jön a kis tesó, második kislány, sajnos megkaptam pár emberektől, pláne nőktől, a gúnyolódást, ( vehetjük kamion számra a betétet és tampont,) a férjemnek csak azt hajtogatják “mi van csak lányt tudsz gyártani??
Mi boldogok vagyunk hogy összejött, 1,5- év után.. nem hogy mi a neme.. de sajnos nem tudom mit ártottunk ezeknek az embereknek.. :(
Ti mit válaszoltatok az ilyen beköpésekre?
Hogy ne is báncsam meg..

Semmit! Fölényes nyugalom.
Nem érnek annyit.

Hárman vagyunk lánytesók, és nekem is 3 lányom van. Ószintén megmondom én is és a férjem is reméljük, hogy a júliusban érkező kistesó is lány lesz :D
Mond nekik, hogy a te gyerekeidből legalább nem lesz ecset fejű *gyúrós" kis köcsög.. én legalább is ezt szoktam mondani :D Jó tudom, ez durva általánosítás, de be szokott jönni. A betétet meg nem azoknak kell megvenni, akik csak beszólogatni tudnak, semmi közük hozzá, most már alternatívái is vannak rendesen az edobható tamponnak/betétnek, honnan tudhatná bárki, hogy mit fognak egyszer majd használni a gyerekeink..

5. És te miben vagy jobb így, mint akik beszólnak a lányra? Te is érezted, hogy ez így nem túl szép beszólás. El lehet intézni a hülyéket rákontrázás nélkül is, még ha az adott pillanatban nagyon tud fájni.
Ezt ugyanúgy megkapják ám akik fiút várnak. Tőlem megkérdezték, hogy sikerült elgyászolni, hogy nem lány lett? Mondtam, hogy nem, nagyon szomorúak vagyunk, hogy egészséges, gyönyörű kisfiúnk van. Vette a lapot…Nagyon jól mondta az első. Azzal nem tudnak mit kezdeni ha le se szarod ezeket az idiótákat. Őszintén kit érdekel, hogy ilyen agyasok mit szólnak? Boldog babavárást!

3 lányunk van. Férjem is megkapta már nem egyszer, hogy mekkora "pancser" amiért csak lányokat tud "gyártani" (mintha tehetne róla, vagy számítana)
Milyen gáz, hogy a fizetése majd fodrászra, tamponra meg sminkre költheti, arról nem is beszélve, hogy kergetheti majd a palikat.
De ezt így.
🤷♀️ Most komolyan. Aki ennyi IQ-val rendelkezik, azt arcon kell röhögni..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!