Van aki egész terhesség alatt gyengén érezte a babát mozogni?
28 hetes vagyok, minden nap érzem a babát, de csak ilyen kis nagyon finom mozgásokat, mint az elején. Semmi rúgás, nem nyomja ki magát, nem feszít, nem nyom semmit. Amúgy is elég lusta baba, főleg reggel és este jelentkezik csak, egyébként gondolom alszik. Ez normális? Előfordulhat hogy végig ilyen gyengén fogom érezni a babát?
Egyébként mellső fali a lepény, és elég vékony testalkatú vagyok (voltam).

Az én fiam teljesen ilyen volt, alig alig éreztem őt. Éjszaka aludt. Nappal néha kicsit éreztem, de mivel napi sok órát talpon voltam, sétáltam a kutyával, szerintem elringattam és olyankor is aludt 😃
Nekem is elől tapadt a lepény, arra gondoltam,ez is ok lehet. Én mondjuk nem vagyok vékony alkatú, de azért talán nagyon kövér se.
Most is jól és sokat alszik, már nyolc hónapos. De ha ébren van... Csoda ha egy helyben megvan öt percet 🙂

Nekem is ilyen volt mindkét terhességem, nagyon finoman mozogtak a babák, sosem okoztak fájdalmat.
Ez persze nem jelent semmit a későbbi habitusokra nézve. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!