Kérlek nézzétek meg a tesztemet! Ma gyengén de megjött a mensesem és 3 napja csináltam ezt a tesztet?
2016. júl. 7. 17:50
1/17 anonim válasza:
Van ott valami, de nem biztos, hogy szines. Csinálj még egyet, akár vérzés közben, ha baba van kimutatja. Pozi teszttel es verzessel meg irány a doki.
2/17 anonim válasza:
Idon belul jott ki a csik? Bar en szaradasinak latom. Azert drukkolok! :)
3/17 A kérdező kommentje:
Első köszönöm igen az lesz ...csinálok még egyet.
Második nem időn belül de rózsaszín a száradási n rózsaszín.Megcsináltam a negatívot is a képről és ott is látszik.köszönöm a válaszokat nagyon várjuk a kis csoki babánkat néger az apukája ;)
2016. júl. 7. 18:04
4/17 anonim válasza:
Majd ird meg mi lett a teszt eredmenye. Drukkolok. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Csinálok majd még egyet és persze írok
2016. júl. 7. 18:16
7/17 anonim válasza:
Gratulálok terhes vagy!Én is ezzel csináltam a korai tesztemet és ugyanígy nézett ki azaz halványabb volt a teszt csík de ez akkor is terhesség.Üdv
8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó komolyan mondod?De m megjött a mensesem de kevesebb alig van...mi ez??Későn volt pete érésem???O Istenem de boldog lennék :DDD
2016. júl. 7. 19:14
9/17 anonim válasza:
Komolyan mondtam.Nekem június 6.-án volt meg utoljára és utána minden 2. nap együtt voltunk.22.-én már pozitív volt ez a fajta teszt az az ugyanilyen halvány de két csík!Majd egy hét múlva vettem a digitálisat 3000ft kimutatta a 2-3 hetes terhességet.Úgyhogy nekem már mensi után nem sokkal megfoganhatott ,tehát nem középidőben mert akkor lehetetlen lett volna még kimutatni júniusban.Most Büszkén vagyok 5. hetes.
10/17 A kérdező kommentje:
Ohh Gratulálok tiszta szívemből!!! Jajj de jó!! Érdekes ez a peteérés téma..abszolút változó szerintem..
Hát de akkor miért csak száradás után látom második csíkot?És miért jött meg?Nagyon gyenge de van
2016. júl. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!