Kérlek nézzétek meg a tesztemet! Ma gyengén de megjött a mensesem és 3 napja csináltam ezt a tesztet?
2016. júl. 7. 17:50
11/17 anonim válasza:
Sokaknál előfordul, hogy megjön még valamennyire a beágyazódás után, de az már sosem olyan mint szokott/kéne lennie. Barátnőmnek mindkét gyereke kb menzesz előtt foganhatott, szóval neki meg mindkettőnél megjött, de már nem úgy volt meg neki, mint korábban. Innen gonolta, hogy van valami. :) Azóta van egy 4 és egy 2 évese :)
100%-ra még nem mertném állítani, de drukkolok.
Sztem még egy megerősítés azért nem árt, én tutira mentem :D Facelle, xepil és predictor is volt az első haloványka után :) Plusz egy a nemvárt után is :D
Üdv,
18hkm
12/17 anonim válasza:
Mert száradás után jobban látszik és ilyen korai terhességnek a hcg szintje kevés idő kell amíg kijön a tesztcsík.Ha megjött az viszont nem jó.Ugye tudod hogy az első pár hétben amíg a beágyzódás van addig ne nagyon legyen szex.Ettől is lehet vérzés.Vitaminokat kezdj el szedni.C vitamin B-komplex,Vas E ,D ,A ,valamint folsav ezek segítenek a beágyazódás elején és a baba fejlődését.Végig kellene szedni őket.
13/17 anonim válasza:
Nekem volt ilyen tesztem időn túl. Semmit nem jelent, 10 perc után ki kell dobni, nem véletlenül írják rá, hogy meddig érvényes az eredmény.
14/17 A kérdező kommentje:
Mára rendesen megjött a mensesem sajnos lányok....ez fals eredmény volt :(
2016. júl. 8. 05:32
16/17 anonim válasza:
Ezért kell kidobni 10 perc után, rá is van írva, hogy utána már nem lehet értékelni. Egyébként sajnálom! :( Drukkolok, hogy következő hónapban sikerüljön! ;)
17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm lányokajd beszàmolok
2016. júl. 13. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!