Terhesen gyerek emelgetése?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, terhesen nem ajánlott 5kg-nál többet emelni. Kisfiam kb. 12 kiló most, újabb babát tervezünk, kérdésem az lenne, hogy hányadik hónaptól érvényes a fenti szabály, meddig emelgethetem őt?2022. febr. 16. 23:17
1/16 anonim válasza:
Rosszul hallottad, a terhesség nem betegség. Műtét után szokták ezt javasolni. Addig emelgetheted, ameddig bírod, ha már kellemetlen, akkor nem teszed.
2/16 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály. Akik viszonylag kis korkülönbséggel vállalnak kistesót, azok a szülés napjáig emelgetik a nagyot.
5/16 anonim válasza:
Emelgetni problémás terhességnél nem lehet, pl ha a lepény rossz helyen tapad.
6/16 anonim válasza:
Akkor nem szabad emelni ha az orvos valami miatt tiltja.
Én a 30.hetig emeltem a 16kg-s fiamat, de elkezdett nyílni a méhszáj, akkor mondta a dokim h már ne..
7/16 anonim válasza:
25 hetes vagyok, a lanyom 12kg, napi szinten felveszem egy kicsit de nem egy öl baba, szoval van úgy hogy fel se kell venni 😂 akkor nem szabad emelni ha az orvos tiltja, egyébként ha tudsz és nem okoz problémát lehet.
8/16 anonim válasza:
Hát ha egyedül vagy otthon a gyerekkel, muszáj felemelni. Én 33 hetes vagyok, a 13 hónapos babám 13 kiló. Hozom, viszem. Szerencsére nem is lettem olyan kényes a derekammal, mint az első terhességnél.
Valóban vannak állapotok, amikor nem szabad emelni orvosi javaslatra, de az azért ritka.
9/16 anonim válasza:
17kg a fiam. Napi szinten emelgettem.
Most milyen anya már az, aki azt mondja a gyereknek, hogy nem veszlek fel?! (Persze ha indok van rá az más) mar a terhesseg alatt megutálhatja emiatt a tesót.
10/16 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz.Nekem 18 hónapos 12 kg a kisfiam,most vagyok 32 hetes.Muszáj emelgetnem,mivel én vagyok vele itthon legalább edzésben vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!