6-7 hónapos terhesen el lehet vetélni, vagy történhet más egyéb a magzattal?
Figyelt kérdés
Ez fura kérdés itt, de kiváncsi vagyok, hátha történt valakivel hasonló. Van egy régi ismerősöm, láttam hogy 2020 júniusában lehetett kb. 6 hónapos terhes. Aztán eltűnt, torolt minden pocakos képet, majd szeptemberben már majdnem teljesen lapos hassal jelent meg, nem túl boldogan. Azt gondoltam csak nem mutatják a gyereket. Majd ismét eltűnt hosszú időre és tavaly decemberben megszületett a gyereke. Őt azóta minden nap mutogatja instán… szóval biztos vagyok benne hogy történt valami az első terhességével… ha valakinek 6 hónapos koráig semmi gondja a terhességgel, utána már mi baj lehet?2022. febr. 16. 06:21
11/18 A kérdező kommentje:
5, nem… csak meglepődtem mikor nemrég kiposztolta hogy decemberben szült es azóta folyton a gyereket mutatja. Szóval tuti hogy az előzővel történt valami.
En nem értek a terhesseghez, nem tudom hogy mi baj történhet 6 honaposan, max a szülésnél.
En ezért nem is akarok gyereket, meg szülni, nem akarok aggódni
2022. febr. 16. 15:22
12/18 A kérdező kommentje:
Hogy mernek a nők egyáltalán teherbe esni komolyan? Én rettegnék
2022. febr. 16. 15:24
13/18 anonim válasza:
Autóba ülsz? Vízbe mész? Járdán sétálsz? Bármikor bármi történhet, de nem lehet úgy élni, hogy mi van ha. Az élet kockázatos és mindig halállal végződik.
14/18 A kérdező kommentje:
13, kicsit durvább lehet szerintem a saját gyerekedert aggódni. Nem nekem való
2022. febr. 16. 15:39
15/18 anonim válasza:
Ez teljesen rendben van, nem is azt mondtam vállalj. Szerintem jó ha valaki beismeri, hogy nem neki való. Én csak azt mondtam el, ahogy én gondolkozok.
16/18 A kérdező kommentje:
Ilyet sem tudom hogy hogy lehet kibírni. 38 hétig, vagy 6-7 hónapig ott van a hasamban, vigyázok magamra, készülök, stb., aztán halva születik… hát kemény lehet
2022. febr. 16. 15:56
17/18 anonim válasza:
Nekem az ismerősöm ctg-n tudta meg 39. Heten h nem él a baba;((((( másik ismerősömnek szules utan 5 nappal halt meg a kisbabája;(((
18/18 anonim válasza:
Előfordul megáll a szíve,szülés közben meghal, köldökzsinor is okozhat halva szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!