Szerintetek normális az olyan anyós, aki elvárja egy 7 hónapos terhestől, hogy fűtetlen, hideg lakásban aludjon, csak hogy neki kényelmes legyen?
Nincs igaza, bunkó, de Te baxtad el a lakásfelújításodat, te miattad kell a terhes feleségednek hideg fűtetlen szibériai körülmények között szenvednie.
Opciók: Hotel, ismerősök, hősugárzó.
Remélem mire a fiam családot alapít, lesz hol laknia. Nem fordítva csinálja majd...
És azt is remélem, ha szívességből nálam lakik bárki, akkor nem nekem kell hozzá igazodnom a házamban, hanem ha a kedvem úgy tartja, akkor megtehetek bármit.
Ti SZÍVESSÉGBŐL vagytok ott. Meg kellene köszönni, hogy eddig is ott lehettetek, nem kellett albérletben lennetek.
Hamarabb mennék szállodába, mint anyóshoz, de ti tudjátok. Egyébként mi az első 2 hétben a padlón aludtunk, amikor beköltöztünk a házunkba és dobozokból öltöztünk, a fürdő sem volt kész, anyukámhoz jártunk át zuhanyozni esténként. 6 hónapos terhes voltam, de nem nyafogtam, imádtam, hogy végre a saját házunkban vagyunk és alig vártam, hogy megjöjjön az ágy és összerakjuk együtt. Előbb volt sütőnk, mint asztalunk, de az első este sütivel vártam a férjem a vacsi mellé, tök jót piknikeztünk. 😄
Egyébként nappal 20 fok van, éjjel is 15-16, felesleges fűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!