Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7 hónapos terhesen el lehet...

6-7 hónapos terhesen el lehet vetélni, vagy történhet más egyéb a magzattal?

Figyelt kérdés
Ez fura kérdés itt, de kiváncsi vagyok, hátha történt valakivel hasonló. Van egy régi ismerősöm, láttam hogy 2020 júniusában lehetett kb. 6 hónapos terhes. Aztán eltűnt, torolt minden pocakos képet, majd szeptemberben már majdnem teljesen lapos hassal jelent meg, nem túl boldogan. Azt gondoltam csak nem mutatják a gyereket. Majd ismét eltűnt hosszú időre és tavaly decemberben megszületett a gyereke. Őt azóta minden nap mutogatja instán… szóval biztos vagyok benne hogy történt valami az első terhességével… ha valakinek 6 hónapos koráig semmi gondja a terhességgel, utána már mi baj lehet?
2022. febr. 16. 06:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elofordulhat hogy leall a szivmukodes, egy ismerosom a babajat a 38. heten vesztette el.
2022. febr. 16. 06:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sajnos a 9 hónap alatt bármikor történhet tragédia :(
2022. febr. 16. 06:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt már nem vételének, hanem koraszulesnek hívják. De igen, az egészséges csecsemote nincs garancia, bármikor történhet tragédia.
2022. febr. 16. 07:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor már halva születésnek mondják, de az akár időre is történhet. Nyilván itt nem egy nagy arányról beszélünk, de sajnos lehetséges.

Lehet genetikai ok, lehet akár komplikáció következménye, külső behatás, bármi.

2022. febr. 16. 08:02
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Persze. Sajnos problémamentes terhesség esetén is előfordulhat. Pont ugyanúgy, mint ahogyan egy teljesen egészségesnek látszó felnőtt is bármikor felbukhat.

Kicsit furcsa is, hogy ezt a kérdést fel kellett tenned... Szerinted van olyan élőlény a világon, aki élete bármely percében ki volna biztosítva az elmúlás ellen?!

2022. febr. 16. 08:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván akkor is meghalhat a baba. Nem túl gyakori, de előfordul.
2022. febr. 16. 08:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

problémamentes terhességem volt. minden előjel és ok nélkül a 34. héten levált a lepény. szerencsénk volt mind ketten túléltük, de a doki császár után közölte hogy pár percen múlott az életünk.

sajnos barmikor megtörténhet a baj :(

2022. febr. 16. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is van ismerősöm, aki a 38. héten veszítette el a magzatát. Vérrög került a köldökzsinórba.
2022. febr. 16. 08:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ismerősöm aki a 38. héten veszítette el a babát. El sem tudom képzelni a fájdalmát. Ilyenek előfordulnak, de jobb nem ezeken aggódni.
2022. febr. 16. 09:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 34. héten halva született a babám. Ráfeszült a köldökzsinór és méhen belül elhalt. Miután pár órán át nem éreztem mozogni, bementem az ügyeletre, de már nem volt szívhang.

Sajnos ma is minden történik sok tragédia kismamákkal, de megfeledkezünk róla, mert azért a többségnek megszületik egy egészséges baba a terhesség végén.

Elég csak körbekérdezni ismerősöket és meglepődik az ember, hogy majdnem mindenkinek van valami szomorú története magáról vagy csak ismerősről.

2022. febr. 16. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!