6-7 hónapos terhesen el lehet vetélni, vagy történhet más egyéb a magzattal?
Olyankor már halva születésnek mondják, de az akár időre is történhet. Nyilván itt nem egy nagy arányról beszélünk, de sajnos lehetséges.
Lehet genetikai ok, lehet akár komplikáció következménye, külső behatás, bármi.
Persze. Sajnos problémamentes terhesség esetén is előfordulhat. Pont ugyanúgy, mint ahogyan egy teljesen egészségesnek látszó felnőtt is bármikor felbukhat.
Kicsit furcsa is, hogy ezt a kérdést fel kellett tenned... Szerinted van olyan élőlény a világon, aki élete bármely percében ki volna biztosítva az elmúlás ellen?!
problémamentes terhességem volt. minden előjel és ok nélkül a 34. héten levált a lepény. szerencsénk volt mind ketten túléltük, de a doki császár után közölte hogy pár percen múlott az életünk.
sajnos barmikor megtörténhet a baj :(
Nekem a 34. héten halva született a babám. Ráfeszült a köldökzsinór és méhen belül elhalt. Miután pár órán át nem éreztem mozogni, bementem az ügyeletre, de már nem volt szívhang.
Sajnos ma is minden történik sok tragédia kismamákkal, de megfeledkezünk róla, mert azért a többségnek megszületik egy egészséges baba a terhesség végén.
Elég csak körbekérdezni ismerősöket és meglepődik az ember, hogy majdnem mindenkinek van valami szomorú története magáról vagy csak ismerősről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!