Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami alapja annak, hogy...

Van valami alapja annak, hogy aki hányós, annak kislánya, aki viszont jól viseli a terhességet, annak kisfia lesz?

Figyelt kérdés
2007. dec. 30. 08:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon hiszek az ilyenekben,mert én pl nem voltam hányos,néhány napos hányinger azért volt,de nem vészes.Azt beszélik,akinek korán nagyon virgonc a magzat,annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb.

Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelőapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre,és egyből azt mondta,h kislány,mert látszik valami,ami alapján meg lehet mondani.

2007. dec. 30. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hónapot megállás nélkül végighánytam 10percenként.( Persze a végén már csak gyomor válladékot, mert nem volt más bennem.)A 2. trimeszter közepén még mindig mindennapos a hányinger. És kisfiúka lesz. :)) Barátnőmnek olyan hegyes a haskója, hogy csuda és neki meg kislánya lesz, pedig a népi dolgok szerint a hegyes has fiúra vall.
2007. dec. 30. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első fiammal semmi bajom nem volt,a második fiammal viszont végighánytam a 9 hónapot.
2007. dec. 30. 09:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ennek szerintem semmi alapja nincsen. Az én első terhességem végig problémamentes volt, egy -két hétig volt reggeli kevéske émelygés, mely a reggelievés után el is múlt és kisfiam született. A második terhességemmel egész napos hányingerem volt a 6-dik héttől a 14-dik hétig, enni alig tudtam, a gyomrom mindenre felfordult, rosszul voltam a boltban az autóban, mindenhol, és a 19-dik héten kiderült hogy a baba szintén kisfiú.

A húgom egész terhessége alatt azt se tudta mi az a hányinger és kislánya született. Az anyukám mindkét terhességét félidős koráig végighányta és két szép egészséges lánya született.

2007. dec. 30. 09:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek csak ilyen népi izék:) Nincs alapja.

Nekem hegyes a hasam és sosem hánytam. Még csak hányingerem sem volt. Lányom lesz...Egy 34 hetes kismama

2007. dec. 30. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem hámnytam és nem is kivántam semmit és hegyes a hasam, fiam lesz. :))

33. hetes kismama

2007. dec. 30. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez butaság.20 hetes terhes vagyok.Eddig egyszer sem hánytam,sőt még csak nem is émelyegtem,és kislányom lesz.Én sem hiszek a kerek pocak-hegyes pocak hiedelembe,bár nekem tényleg kerek:))Nem tudom hány hetes vagy,de ha szerencséd van nemsoká a ultrahangon ugyis kiderül mi van a picurkád lábai között!:)Addig meg türelem!Jó babavárást!
2007. dec. 30. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek kb. annyi alapja van, mint a hegyes hasnak, vagyis kb. semmi. :)
2007. dec. 30. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első babámmal 2 hónapig hánytam, fiam lett.

Most a második babámmal szintén 2 hónapig hánytam, lányom lesz...

2007. dec. 30. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Első gyermekem kislány,semmi bajom nem volt soha.Most kisfiut várok,2 honapig hánytam,és minden bajom van.33 hetes kismama.
2008. jan. 3. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!