Van valami alapja annak, hogy aki hányós, annak kislánya, aki viszont jól viseli a terhességet, annak kisfia lesz?
Nem nagyon hiszek az ilyenekben,mert én pl nem voltam hányos,néhány napos hányinger azért volt,de nem vészes.Azt beszélik,akinek korán nagyon virgonc a magzat,annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb.
Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelőapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre,és egyből azt mondta,h kislány,mert látszik valami,ami alapján meg lehet mondani.
Szia!
Ennek szerintem semmi alapja nincsen. Az én első terhességem végig problémamentes volt, egy -két hétig volt reggeli kevéske émelygés, mely a reggelievés után el is múlt és kisfiam született. A második terhességemmel egész napos hányingerem volt a 6-dik héttől a 14-dik hétig, enni alig tudtam, a gyomrom mindenre felfordult, rosszul voltam a boltban az autóban, mindenhol, és a 19-dik héten kiderült hogy a baba szintén kisfiú.
A húgom egész terhessége alatt azt se tudta mi az a hányinger és kislánya született. Az anyukám mindkét terhességét félidős koráig végighányta és két szép egészséges lánya született.
Ezek csak ilyen népi izék:) Nincs alapja.
Nekem hegyes a hasam és sosem hánytam. Még csak hányingerem sem volt. Lányom lesz...Egy 34 hetes kismama
Én soha nem hámnytam és nem is kivántam semmit és hegyes a hasam, fiam lesz. :))
33. hetes kismama
Az első babámmal 2 hónapig hánytam, fiam lett.
Most a második babámmal szintén 2 hónapig hánytam, lányom lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!