Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesseg ideje alatt mijen...

A terhesseg ideje alatt mijen szinu a folyas? Sargas?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Fehéres. Ha sárgás és esetleg még szaga is van az valami fertőzésre utal. Canesten kombit vegyél rá és használd el applikátor nélkül. Vény nélküli és bátran használható terhesség alatt.
2010. szept. 11. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ előtte milyen volt.Nekem pl mindig is sárgásabb volt a folyásom, nem pedig fehér, átlátszó.

Ha szokatlant tapasztalsz, ami nem olyan mint ami eddig volt,és van viszketés, égés, elég kellemetlen szag,akkor is előbb dokihoz menj, ő majd kiír kúpot.Magadtól ne vegyél szerintem.

2010. szept. 11. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Dokihoz menj, a canesten kombit meg inkább mellőzd!
2010. szept. 11. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig is sárgás volt, pedig nincs semmi bajom. A dokit is kérdeztem, megvizsgált, nincs gond. Szóval fehéres vagy sárgás is jó, csak ne csípjen, viszkessen, ne legyen szaga...
2010. szept. 11. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!