Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgás-barnás folyás lehet...

Sárgás-barnás folyás lehet terhesség elején?

Figyelt kérdés

kb- 4 hetes.

Köszönöm.

2010. jún. 15. 18:15
 1/8 A kérdező kommentje:
tegnap lett pozitív a tesztem. De van egy kis mindjárt megjön érzésem.
2010. jún. 15. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális a barna, sem a sárga folyás. menj mielőbb orvoshoz szerintem.
2010. jún. 15. 18:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Jövőhéten kedden megyek dokihoz.

Mondjuk még annyira kicsi h meg is jöhet.

2010. jún. 15. 18:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem dokit és azt mondta hogy az elején még normális.
2010. jún. 15. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem is ilyen volt.Azt hittem megfog jönni vagy,hogy hormonzavaros vagyok,mert nem volt még ilyen.Aztán kiderült babás vagyok.:)Akkor jött belőlem amikor kicsit megerőltettem magam.Ahogy kiderült,hogy pocaklakó sokat pihiztem és el is múlt.Vigyázz magadra és nem erőltesd meg magad.Minden jót!
2010. jún. 15. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem akkor volt, amikor meg kellett volna jönnie, abban a pár napban. De ezt követően, szerintem sem jó.

9 hetesen volt már egy vetélésem, csak ezért gondolom, hogy nem jó. Alig barnáztam, de akkor már baj volt.

Én azért fogadtam orvost, hogy azonnal megvizsgáljon, ha kell. Azóta megszületett az egészséges és gyönyörű kisfiam.

2010. jún. 15. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elején sok kismamával előfordul, de nem természetes. A beágyazodáskor is előfordulhat...

Nekem is volt, azt hittem megjön, de még sem és másnaptól sokat pihentem én is és elmúlt. Most 16 hetes vagyok.

Szép babavárást kívánok neked!

2010. jún. 15. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm este arra ébredtem mintha megjönne de semmi. Folyás még van. De elmondom a dokinak, remélem nem fog elmenni, tegnap kérdeztem egy dokit és azt mondta h semmi baj.
2010. jún. 16. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!