Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméti kismama jár errefelé?

Kecskeméti kismama jár errefelé?

Figyelt kérdés
Kinél szülsz? Mikorra várod? Hány hetes vagy most? Hogy vagy?
2010. szept. 10. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hahó!január 3-ra várjuk a kis Sománkat!23 hetes 4 napos vagyok!Én a Steinmetz Györgyhöz járok!És te?
2010. szept. 10. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok. Február végére várjuk. A nemét még nem tudjuk. Dr. Szabó Lászlóhoz járok.
2010. szept. 10. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Haliho !!Mi most vagyunk a babatervezésen!!!Dr Tankó Andráshoz járok az idősebbikhez !!Hogy vagytok?
2010. szept. 10. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Szeptember 22-re várjuk,38+3 hetes vagyok. Most már bármikor kibújhat:))Dr. Szabó Gábor az orvosom, meg is vagyok vele elégedve. Első baba lesz, és kislány. Hát, eddig jól voltam, de most már kevésbé.Úgy ébredtem, mint aki összetörte minden csontját.Éjjel volt 2 jósló fájásom, már nézegetem az órát, hogy nem -e kell riasztanom Apát:))A derekam éjjel-nappal fáj, egyszerű ágyból felkelés, fordulás is őrült fájdalmakkal jár.Ez a hülye idő is megvisel, fejfájós is vagyok.De egyébként jó minden.Boldog babavárást Nektek! ( A 2. harmad a legjobb, használjátok ki, most érdemes vásárolni a babának, és gondolkodni a szobán.)
2010. szept. 11. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! 21 hetes kismama vagyok, Dr. Nagy Károly az orvosom. Január 26-ra vagyok kiírva, és Ádám lesz a kisfiunk neve. Minden rendben lenne, bár most lábadozom a kromoszómavizsgálat után, ahol hála istennek mindent rendben találtak! És Te? Hogy érzed magad?
2010. szept. 12. 08:08
 6/6 TKI Ibolya ***** válasza:
Szia! Én 13 hetes és 4 napos vagyok.Még mindig gyötör a reggeli rosszullét, főleg a gyomorsavam sok és rettentően fel vagyok fújódva az első pillanattól kezdve.De nem baj a lényeg,hogy jön a baba akit már nagyon régóta vártunk!!! Március 19-re vagyok kiírva és ő lesz a harmadik gyermekem.Steinmetz György doktor úrnál szülök,mint eddig mindig.
2010. szept. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!