Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudja Vki miért halt meg a...

Tudja Vki miért halt meg a kecskeméti kismama szülés után?

Figyelt kérdés
Miért kellett meghalnia? Ki volt az orvosa? Hogy történhet meg ilyesmi?
2010. nov. 6. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:

a cikk alapján amit olvastam ez lehetett nála a gond:

[link]

Ha egy ilyen vérzés elindul nagyon nehéz megmenteni a kismamát.

2010. nov. 6. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az esetről annyit lehet csak tudni ami a sajtóban megjelent. A szülés után fellépő úgynevezett atóniás vérzés ismert és létező szülészeti szövődmény. A szülészek egyik rémálma még akkor is ha az esetek nagy részében sikerül uralni a vérzést. A szülés az orvostudomány jelenlegi állása mellett is veszélyes üzemnek számít, nagyon ritkán ugyan, de a leggondosabb orvosi ellátás ellenére is történhetnek tragédiák. Ami történt az mérhetetlen tragédia. A nem lehet a történet nyilvánosságra hozott részleteiből nem lehet eyértelműen eldönteni, hogy biztosan történt-e orvosi mulasztás.
2010. nov. 6. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ezt az oldalt olvastam el, ezen van videó is, plusz olvasd el a hozzászólásokat! Hátha megtudod, amit szeretnél tudni! Persze ez sajtó!

Engem nagyon megvisel ez a hír, mert múlthét pénteken én azzal a lánnyal voltam bent fájásmérésen. Hétfőre meg meghalt! Még most is kiráz a hideg, mint mikor az esti híradóban láttam a fotóját! Azóta sem térek magamhoz. Én 38+3 kismami vagyok és Kecskeméten fogok szülni.......a baj az, h nem emlékszem, a doki nevére, akihez ő járt, csak azt tudom, h nem az én dokim volt az, mert arra emlékeznék....DE szerintem akkor hétfőn többen is segítették őt életben maradni!!!!

Részvétem a családnak!

2010. nov. 6. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
A szülés veszélyes üzem. Az a kismama azért halt meg, mert magzatvíz került a véráramba. Sajnos ez a szülés egyik lehetséges velejárója. Bárkivel előfordulhat. A magzatvízben lévő anyagok olyan erősen véralvadásgátlók, hogy ilyen esetben lehetetlen megmenteni a kismamát. Lehet körülötte akárhány orvos, akár milyen fejlett technológia. Nagyon szomorú. De nem az orvoson múlt. Anyukám dolgozott kórházban, és ott az egyik főorvos felesége vérzett így el, pedig a létező összes szakorvos ott tornázott rajta, de nem tudták megmenteni.
2010. nov. 6. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát csajok, én négyszer szültem, de ha akkor azt az első belinkelt cikket olvasom, nem biztos hogy ennyiszer bevállaltam volna.
2010. nov. 8. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsónak: gratulálok és örülj hogy csak most olvastad el:-)
2010. nov. 8. 15:56
 7/8 anonim válasza:
100%

A leírtak alapján atóniás méhvérzése lehetett. Sajnos a szülés után fellépő atóniás méhvérzést nem egyszerű megállítani. Nálam is volt, nem sokra emléxem, csak hogy egyre több az orvos és egyre idegesebb, azután közlik, hogy műtét és lehet, hogy kiveszik a méhem. Nagy szerencsémre és a sok hozzáértő segítségével több mint két óra küzdés után megmentették a méhemet és életben maradtam. Csak azért írtam le a történetem, mert bizony értem mindent megtettek, mégis nem sokon múlt. Tehát nem feltétlen emberi mulasztásról van szó. Nálam például a rohamos szülés (beérkezéstől 2 óra) volt a kiváltó ok, de ugyanígy az elhúzódó szülés és még sok minden más is lehet.

Részvétem a családnak. Szörnyű egy ilyen tragédia.

Nem tudom ki volt az orvosa, de a hírzárlat miatt ez mostanában nem is fog kiderülni szerintem.

2010. nov. 8. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
..megnéztem a videót...a papán ki vagyok akadva...nem írom le a véleményemet...:S
2010. nov. 9. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!