17 mm petezsák benne szikhólyag és embriócsomó SEJTHETŐ, még ez ugye jelenthet jót?
Figyelt kérdés
Korábbi vetélés miatt mentem ilyen korán orvoshoz, mert elkezdtem barnázni, kaptam progeszteront. Azt mondta ebből bármi lehet, menjek vissza jövőhéten...
( január 27-én teszteltem pozitívat)
Tudom, hogy rengeteg az ilyen jellegű kérdés, de kérem akikenek van tapasztalata, írja meg! Köszönöm!
2022. febr. 7. 22:44
11/14 anonim válasza:
Én kerek 5 hetesen voltam először dokinál, akkor még csak egy szabályos petezsák látszódott, embriócsomó nem. Rá két hétre viszont már láttuk a kis babszemet a szívhangot is hallottuk, úgyhogy szerintem nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz!:)
8hkm
13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Igen, köszönöm. Rá egy hétre 6+3 napos embrió tisztán látható volt, jó szívműködéssel. :)
2022. márc. 5. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!