Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 mm petezsák benne szikhólya...

17 mm petezsák benne szikhólyag és embriócsomó SEJTHETŐ, még ez ugye jelenthet jót?

Figyelt kérdés

Korábbi vetélés miatt mentem ilyen korán orvoshoz, mert elkezdtem barnázni, kaptam progeszteront. Azt mondta ebből bármi lehet, menjek vissza jövőhéten...

( január 27-én teszteltem pozitívat)

Tudom, hogy rengeteg az ilyen jellegű kérdés, de kérem akikenek van tapasztalata, írja meg! Köszönöm!

2022. febr. 7. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Én kerek 5 hetesen voltam először dokinál, akkor még csak egy szabályos petezsák látszódott, embriócsomó nem. Rá két hétre viszont már láttuk a kis babszemet a szívhangot is hallottuk, úgyhogy szerintem nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz!:)

8hkm

2022. febr. 9. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Hogy áll a dolog?

Terhes vagy?

2022. márc. 5. 13:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen, köszönöm. Rá egy hétre 6+3 napos embrió tisztán látható volt, jó szívműködéssel. :)

2022. márc. 5. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok!
2022. márc. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!