5. héten 16mm. Petezsák, embriócsomóval és szikhólyaggal. Normális így?
Nekem 5 hetesen volt 6 mm-es petezsák és 6 hetesen 2 mm-es embrió. 8 hetesen hallottuk először a szívhanját. Szerintem teljesen normális nem tudom miért aggódsz?
25 hkm
Igen, normális.
De ezt sosem értettem. " előző probléma miatt nézik ilyen sűrűn"
Miért, ha 2 naponta nézegetik UH-val, akkor mi lesz? Megvéd egy vetéléstől, vagy mi? Jó helyen van a terhesség, elég lenne betöltött 7. hét után megnézni, hogy van-e szívhang és kész. Az UH semmilyen komplikációtól nem fog megvédeni.
Ha a doki valamire azt mondja, hogy rendben van, akkor az rendben van. Akkor ne akarj szántszándekkal rosszakat olvasni, minek? Nekem 5 terhességből 3-nál így volt, de 2-nél így is maradt, nem fejlődött tovább és elvetéltem. Most jobb?
Komolyan nem értem, miért gondoljátok hogy az orvosotok rosszat akar és elhallgatja ha gond van? NAPONTA van olyan kérdés hogy "az orvosom azt mondta minden oké de ugye szerintetek is??"
Igrn. Nekem 5 hetesen csak 8mm petezsák és benne szikbólyag látszott, embriócsomo nem.
Azóta már 22.hetet taposom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!