5+5 hetesen 7 mm petezsàk szikhólyaggal?
Figyelt kérdés
Ez kicsi igaz? Doki azt mondta 1 héttel le van maradva. Tudjuk mikor fogant sajnos.2018. nov. 16. 09:12
2/14 anonim válasza:
akkor a doki nem normális, nincs lemaradva egy héttel :D még nagykönyv szerint se
nekem 5+3 naposan volt 8mm petezsák szikhólyag és embrió nélkül
tudtuk a fogantatást, és doki azt mondta nincs gond és jó a méret :)
3/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! És legközelebb mekkora volt uh-n a baba? Egészségesen megszuletett?
2018. nov. 16. 12:49
4/14 anonim válasza:
utolsó vagyok, legközelebb 7 hetesen mentem
ott már CRL 10mm volt, jó szívmükődéssel 😊
még nem született meg, 20 hetes kis pocaklakó! de nem volt semmi eltérés, szépen növekszik
5/14 A kérdező kommentje:
Koszi szépen!
2018. nov. 16. 13:26
6/14 anonim válasza:
ne izgulj minden rendben! nekem szikhólyag se volt, ami miatt én is stresszeltem
következő alkalommal már szívhangoz is fogsz hallani 😊 mikor kell visszamenned?
7/14 A kérdező kommentje:
Kedden, de nem vagyok nyugodt... Október 17-en voltunk együtt tuti akkor fogant mert már magas volt a hőm! És nov. 13-an volt 7 mm.szerintem ez nagyon kicsi;(
2018. nov. 16. 14:34
8/14 anonim válasza:
1# vagyok fiamnak ugyan ez volt. Rá 2 hétre 7,5 hetesen mentem vissza volt szivhang :) ne stresszelj
9/14 anonim válasza:
nem az számít mikor magas a hőd, hanem amikor leesik, akkor van peteérés
simán lehetett napokkal később is akár
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem akkor már magasan maradt mostanáig, tutira meg volt a peteeres
2018. nov. 16. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!