Jövőhéten 38 hetesen leveszik a pesszáriumot és már 2 ujjnyira tág vagyok. Szerintetek még az nap megszülethet a gyeremekem? hasonló cipőben jártas anyuka?
Köszönöm!
Igen_igen nagyon valószínű :)
Doki is hasonlót mondott :)
Kedves kérdező! Tudnál írni pár sort a pesszáriumrol akar privátban is, ha nem szeretnél nyilvánosan. Nekem előző terhesseg alatt 24. héttől nyílt a mehszaj, végig feküdni kellett. Most tervben van a teso és olvastam erről a pesszáriumról, hogy ez óriási segítség lenne.
Engem az érdekelne, hogy ezt az orvos szerzi be? Hanyadik héten teszik fel? Illetve milyen gyakran vizsgálnak, ha fel van helyezve? Gondolok itt a fertőzés elkerülésére stb. Feküdni kellett vele vagy azért lehet mozogni?
Köszönöm szépen, ha válaszolsz :)
38 plusz 4 naposan indították a szülést pesszárim levétele után 3 nappal :)
Egészséges babat szültem 3800 grammal :)
Nekem 24.héttől már teljesen nyitott volt a belső méhszájam es 26.hettol helyezték fel a pesszáriumot
Ágynyugalmat és kímélő életmódot javasoltak... en pihentem es mosdóba,tusolni, es enni keltem ki az ágyból
Szerencsére a szervezetem befogadta ezt a szilikongyűrűt illetve heti egyszer jártam hüvelytisztításra es mehszájvizsgálatra
Nem tudom de mi/én férjemmel mindent megtettunk hogy ne érkezzzen koraszülötten a gyermekünk
Ha háztartást vezetek vagy ezt azt csinálok nem tudom beindult volna e előbb de semmi fizikai,megterhelo tevékenységet nem folytattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!