Jövőhéten 38 hetesen leveszik a pesszáriumot és már 2 ujjnyira tág vagyok. Szerintetek még az nap megszülethet a gyeremekem? hasonló cipőben jártas anyuka?
Figyelt kérdés
Nagyon izgatott vagyok, és várom hogy meglegyen :)2022. febr. 7. 12:53
1/17 anonim válasza:
miért van pesszáriumod? ez valami vicc?
3/17 anonim válasza:
rossz kategória. bár humorosnak sem mondanám
4/17 anonim válasza:
Létezik ilyen. Ha idő elött nyílik a méhszáj arabin pesszáriumot helyeznek fel. Keressetek rá.
Kérdező!
Ezt senki nem mondja meg neked.
Nekem pl a 17.héttől 1 ujjnyira, 34.héttől 2 ujjnyira és megrövidülve volt.
Mégis tulhordtam
5/17 anonim válasza:
Gondolom erről beszél a Kérdező.
6/17 anonim válasza:
A keresztfiam anyukaja is igy volt, aztan a 41. heten szult vegul
7/17 A kérdező kommentje:
Kérem azok írjanak akik értik miről írok..nem, nem vicc...koraszules megelőzése érdekében helyeztek fel a.pesszáriumot, ami tartja a terhességem, de ettol fuggetlenul is nyílik a méhszáj. Jövőhéten veszik le es valószìnű már nem engednek haza mert tágultam. Kedves utolsó akkor meglehet hogy még nem indul be a szülés majd csak napokkal, hetekkel később :)
2022. febr. 7. 13:29
8/17 A kérdező kommentje:
A belső méhszájam teljesen nyitott, a nyakcsatornám 2 cm nyitott
2022. febr. 7. 13:33
9/17 anonim válasza:
engem félidőben varrtak. igaz, az 25 évvel ezelőtt volt
10/17 anonim válasza:
Szerintem leveszik es 3 napon belul baba lesz. :) Majd ird meg. Valoszinu a pesszarium tart meg egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!