35 hetes kismama vagyok es minden laboromban magas a CRP-m. Doki szerint nem baj de engem idegesít. Kiváncsi lennèk, hogy akiknek volt hasonló èrtèke, javult e szülès után? Vagy okozott e problèmát szülès közben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 35 hetes kismama vagyok es minden laboromban magas a CRP-m. Doki szerint nem baj de engem idegesít. Kiváncsi lennèk, hogy akiknek volt hasonló èrtèke, javult e szülès után? Vagy okozott e problèmát szülès közben?
CRP 3ig jó nekem 14.
+ Vèrsejtsüllyedès (lila) 15ig jó nekem 78. (Tudtommal ez is gyulladásra utal).
+ Van mèg egy èrtèkem ami most magas lett, ALP 120ig jó nekem 238.
Segítsègeteket előre is köszönöm
2022. jan. 25. 16:32
1/5 anonim válasza:
Terhesen normális, a dokid is megmondta.
2/5 anonim válasza:
14 amúgy se olyan magas. Egy rokonomnak évek óta 120-160 között van és senki se tudja az okát.
3/5 anonim válasza:
Nekem soha nem is néztek crp-t.
Terhesség alatt azért nagyon más a labor. Engem például a magas koleszterin ijesztett meg, amire mondta az orvos, hogy nem kell vele foglalkozni, terhesség alatt a duplája is lehet. Szülés után gyorsan visszament.
4/5 anonim válasza:
Terhesség alatt ez teljesen normális, vissza fog menni ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
Nekem a trombicita számom magas kb 10 éve, soha senki nem vizsgálta 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!