Terhesség alatt másnak is zúgott a füle?
38 hetes kis mama vagyok.
Elég stresszes időszakon vagyok túl.
Mivel a párom beteg.
Kb 2 honapja vettem észre hogy elkezdd zúgni a fülem, az elejen nemis igazán zavart.
De egy ideje jobban oda figyelek rá.
Néha pulzushoz hasonló dobogast is erzek a füleimben.
Vernyomasom rendbe van, pulzusom az magas 100 felett van altalaban.
Zúgott valakinek terhesseg alatt?
Nekemse volt hasonló.
Viszont ez végett nagyon pánikban vagyok.
Hogy 2 honapja 0-24 ben zúg a fülem.
+ néha pulzus szerű luktetest is erzek a fulemben.
Viszont terhesseg alatt nem kuldhetnek vizsgalatokra.
Nagyon aggódok, felek az agy daganattól...neten olyanokat olvastam attol zugna,meg pumpálna:( nagyon félek aludni sem tudom.
Viszont barátnőm azt mondja , hogy idegtől, es tartós stressztől is zúghat.
De nem hiszem hogy ennyi ideig :(
Nekem igen!
Vizsgálaton is voltam, de semmit nem találtak, arra jutottunk, hogy a megváltozott keringés miatt lehet és ha terhesség után nem múlik el, akkor menjek vissza.
Azóta elmúlt, csak egyszer tapasztaltam.
Fura dolgokat okozhat a terhesség, nekem 2 hónapon keresztül minden egyes nap fájt a szemem és a fejem, azt is kivizsgáltattam de semmit nem találtak és el is múlt.
Most az ujjaim fájnak éjszaka amikor mozgatom őket :D
Én ma léptem be a 38. hétbe 😊
Te amúgy hogy vagy? Mikorra vagy kiírva? Első baba? Izgultok már? 😃
Nekem első baba és be vagyok parázva + végtelen távolságnak tünik még a február 11. 😁
Szia:) Igen első baba.
Februar 5 re vagyok kiirva.
Izgulok én is nagyon.
Én ejszakánként arra ebredek fel,hogy mind 2 kezfejem baromira zsibbad.
Es megkell nyomkodnom maskepp nem erzem a kezfejemet.
Vedonom azt mondta normalis elnyomja az ideget a babóca :)
Amúgy is nagyon pánikos vagyok,terhesség alatt pánik beteg lettem.
A párom betegsége miatt...
Viszont ettől a fülzúgástól baromira meg ijedtem, vettem rá kövirózsa cseppet nem használ az sem.
Neten keresgettem mitől zúghat folyamatosan 60 napja a fülem agy daganatot ir .
Ez miatt aludni sem tudok🥺
Mondom magamban,nemhiszemel hogy a terhességtől zúg a fülem, vagy pedig a stressztől.
Néha mellé meg a pulzusom is halloma fuleimben.
Neked hogyan mult el a fulzugasod? :)
Csak úgy magától elmúlt.
De nekem olyan középidőben volt, lehet h nálad végig lesz.
Terhességnél nagyon sok olyan tünet van, ami más esetben halálos betegség tünete :D úgyhogy nem csodálom ha még jobban parázol, mint előtte :)
Én is paráztam, azért mentem el fizetős vizsgálatokra, hogy tényleg csak a terhességtől van-e a fejfájás és a fülzúgás.
Nekem is zsibbadt a karom éjjel, de ezt a memória matrax megoldotta szerencsére. Csak a kemény kanapén zsibbadtam.
Pár napja volt olyan is, hogy amikor a baba mozgott úgy éreztem, mintha be lenne gyulladva a hugycsövem és a baba időnként jól belerúgna :D
Akkor a párom éjjel 2ig virrasztott mellettem és fogta a hasam én meg kapaszkodtam a karjába amikor beszúrt :D
De már nincs sok hátra, kitartás 😁
Igen...abban reménykedem.
Ha megszülök elmúlik ez a kínzó fülzúgás.
De ha neked is volt gondolom a hormonok miatt lehet nekem is.
Nekem most kezdodott november vege feletol, es mostis tart folyamatosan 0-24 ben.
Csak reménykedni tudok hogy elmúlik...szülés utan🙏
Neked is sok sok kitartast.
Es boldog baba várást
Napközben is hallottam, amikor csend volt és éjjel meg főként elalvás előtt.
Ha nem múlik el esetleg (bár szerintem el fog, neten is írnak arról, hogy sok kismamának zúg a füle), akkor érdemes elmenni kivizsgáltatni, de szerintem nem lesz gond 🙂
Az a baj parás vagyok.
Erős pánik beteg.
Es egybol a legroszabbra gondolok, az agy daganatra :(
Igy meg a kivizsgalastol is felek.
🥺🥺🥺
Átérzem, hidd el én annyira hipohonder vagyok, hogy még a hipohondriát is képes vagyok beképzelni :D
Persze viccelődök rajta, de elég kellemetlen dolog 😕
Nekem is voltak pánikrohamaim és terhesség alatt is, főleg éjjel elő tud jönni. Igyekszem elnyomni amennyire lehet, elterelni a gondolataimat.
Ha lenne rá lehetőséged én ajánlani tudom az agykontroll tanfolyamokat, könyveket. Az ilyesmit az agyunk okozza, amit lehet irányítani.
Nekem ez a meditáció segített h nem kellett orvoshoz mennem végül úgy 4-5 éve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!