Terhesség alatt másnak is zúgott a füle?
38 hetes kis mama vagyok.
Elég stresszes időszakon vagyok túl.
Mivel a párom beteg.
Kb 2 honapja vettem észre hogy elkezdd zúgni a fülem, az elejen nemis igazán zavart.
De egy ideje jobban oda figyelek rá.
Néha pulzushoz hasonló dobogast is erzek a füleimben.
Vernyomasom rendbe van, pulzusom az magas 100 felett van altalaban.
Zúgott valakinek terhesseg alatt?
Két hónapja zúg és most kezdesz csak el foglalkozni vele, hiába pánikolsz miatta?
Vérnyomásod ellenőrizd gyakran, írod, hogy nincs vele gond, szuper ez jó hír, de tartsd kontroll alatt, a terhesség utolsó 1-2 hetére is lehet rossz akár.
Cukorterhelés milyen volt? Nem vagy cukorbeteg? Reméljük, mert az így már kínos a végén, ha cukros voltál de nem tudtál róla. Magzat mérete, magzatvíz mennyisége normális?
Kialvatlanság, nem megszokott időben alvás okozott nálam a terhesség alatt többször több nap fülzúgást
A vérnyomásom rendben van, merem napkozben tobbszor is.
A babaval is rendbe van minden.
Cukros se vagyok, neztuk a dokival.
Viszont nagyon depressziós korszakomban vagyok, es nemtudom ettől zúg e , vagy pedig a terhességtől, nem csodálom 3 honapja tudtam meg a gyermekem apjárol hogy leokémiás még csak 22 éves.
Ugy hogy nezzetek el nekem.
Azóta en is panik beteg vagyok.
Ma már pl ugy keltem hogy mind 2 szememre homalyosan latok, es olyan erzes mintha lenne benne valami.
Fulem is zúg es fejfajassal kelek mar 3.dik napja :(
Ezert gondolok daganatra :( de remelem semmi ilyen nincs még csak 21 éves vagyok.
Első babámat várom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!