A progeszteron mennyi idő alatt hat?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, kaptam progeszteron kapszulát (szájon át szedhető, 200mg), mert hol barnázok, hol kicsi piros vér jön, ezek mellett szerencsére nincs görcs. 2 napja szedem, tudom nem sok idő, de tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyi idő alatt hatott? Nagyon aggódok.2022. febr. 6. 20:03
11/13 A kérdező kommentje:
Nem nézett, uh-n nem látott semmi kórosat. Szabályos petezsák, megvastagodott nyálkahártya.
2022. febr. 6. 22:06
12/13 anonim válasza:
Szerintem akkor tp. Magánlaborban pár óra alatt megvan a progeszteronszint .
Nem érdemes feleslegesen adagolni, az egy hormon. Ha normális a progeszteronszinted nem attól verzel és nem kellene dolgozni, hanem pihenni kéne otthon
13/13 anonim válasza:
Én is ezt kaptam, és nekem azt javasolta az orvos, hogy hüvelyben használjam. Vissza is hívtam, miután elolvastam a betegtajekoztatot, de megerősített, hogy ezt nyugodtan használjam úgy, gyorsabban es jobban hasznosul. Napi 3x használtam a 12.hetig. Elég kellemetlen utána mozogni, sőt 1 órát utána mindig feküdtem, de így is jött ki utána is valami... De biztosan fel is szivodott, mert később nem volt gond a progival, nekem igazoltan alacsony volt. Szóval ha így használod, szerintem nem is kérdés a tappenz, így mozogni nem nagyon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!