Normalis ez az ertek?
Sziasztok.
Ne haragudjatok a kerdesert csak kisse ideges vagyok. December vege fele kiderult hogy babas vagyok, de januar 2.-an elkezdtem verezni mintha megjott volna. Lehet csak kemiai volt, aznap reggel bementunk az ugyeletre hcg 240volt, petezsaknak latszo dolgot lattak de nem volt tul biztos benne az orvos. 3 nap mulva kontrollon 27re csokkent a hcg szoval eleg hamar befejezodott a dolog :(
Par napja pozitivat teszteltem, ma reggel voltam hcg vervetelen es progeszteron vizsgalaton, mert elegge felek az elozmenyekbol kiindulva.
Kerlek ha valaki jartas a dologban ranezne hogy az adott ertekek normalisak-e?
Nagyon szepen koszonom.
Kep a tesztekrol:
Kep a vizsgalatrol:
2-3 hetes.De ott is van,értékkel együtt,2 teszt is pozitív + a papír is igazolja.
"terhesség 1.trimeszter)
Koszonom szepen a valaszokat. Utolso mensi szerint szamolva 4 hetes, orvosnal meg nem voltam ugysem latna semmit.
Januar 2.-an vereztem utoljara amit nem tudtunk hogy megjott azaz kemiai terhessegem volt vagy veteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!