Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9,4 cukor érték mennyire...

9,4 cukor érték mennyire normális terhesen?

Figyelt kérdés
Étkezés után 1 órával megmertem a cukrom, 9,4 volt, 29 hetes terhes vagyok, rántott husit vacsoraztam, rántott sajttal, gombával,bulgurral. Nem értek ehez, így fogalmam sincs normális e.
2020. dec. 21. 20:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon magas.
2020. dec. 21. 20:42
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Persze, ezt a GYK beszólogató idiótáitól kell megkérdezni, nem az orvosodtól. Gratulálok. (Egy beszólogató idióta)
2020. dec. 21. 20:43
 3/30 A kérdező kommentje:
Este nem hívhatok fel egy orvost sem :)
2020. dec. 21. 20:45
 4/30 anonim ***** válasza:
76%

Ez sajnos elég magas.

Max 7 körül kellene lennie.

De azért az sem mindegy, hogy hitelesített - e a mérő stb.

Cukor terhelésed milyen lett?

Ne értsd félre, de már csak pár hét szülésig, érdemes lenne addig dietazni, persze tudom, hogy jön a karácsony stb, de magas cukor eléggé árthat a babának.

2020. dec. 21. 20:45
 5/30 A kérdező kommentje:
Mi külföldön élünk, az itteni ertekhatar szerint 0,1 el lett magasabb az értekem, ezért kaptam ma cukorszint mérőt, és most mernem kell etkezesenkent 1 órával, de mivel nem adtak semmilyen információt, csak egy kis füzetet amit tölteni kell így nem tudom, a cukormerom szerint, ez az érték jó, mosolygós fej volt és még a zöld csikban. Viszont ma fel 5 kor szintén étkezés után csak 4,4 volt. Ezért hirtelen ez nekem soknak tűnt. Mosolygos fej ide vagy oda. Igaz akkor nem olajos dolgokat ettem :) illetve ez volt az első önálló meresem, ujj bokesem, izgultam is :) egyébként a cukor terhelésem 6 értékű lett, tudomásom szerint ez otthon nem gond.
2020. dec. 21. 20:52
 6/30 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy megittam hozzá fel liter őszibarack levet :D
2020. dec. 21. 20:57
 7/30 anonim ***** válasza:
69%
Ez elég magas. A rántott nem jó, a liszt és a panír miatt, hacsaknem teljes kiörlésű. Az sem mindegy, mennyi bulgurt ettél meg, hiaba lassú felszívódású, úgy kell kiszámolni, hogy a 40 vagy 50 g szénhidrát legyen estére, attól függ hanyas, milyen elosztású diétán vagy. Nem annyira baj, ha ritkán ilyet mérsz, ki kell tapasztalni mi az ami még étkezésnél belefér neked. Nekem pl semmilyen teljes kiörlésű kenyér, liszt, semmi nem volt jó. De amég kísérleteztem volt ilysn magas nekem is.
2020. dec. 21. 20:58
 8/30 anonim ***** válasza:
61%
A baracklé! Ami full cukor! Ne csinálj ilyet!
2020. dec. 21. 21:00
 9/30 anonim ***** válasza:
83%
Hol külföldön? Mert ha netán ott más mértékegységet használ a cukormérő akkor itthonról nem biztos, hogy tudunk helyes enfót adni.
2020. dec. 21. 21:01
 10/30 A kérdező kommentje:
Szerencsére írja mmol/l Ben is, így én azt veszem alapul, mert magyar dolgokat is olvasok róla. Baracklevet azért ittam, mert egyébként szörnyű székrekedéssel küzdök, és ez mindig segít, néha muszáj ehez nyúlnom.
2020. dec. 21. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!