A progeszteron mennyi idő alatt hat?
Milyen fajtát szedsz?
Nekem 2.napra megszűnt a barnázás
Jó 10 nap volt, mire teljesen megszűnt a barnázásom, pedig a lehető legmagasabb adagot kaptam, hüvelytablettában (jobban felszívódik és nincsenek olyan durva mellékhatások). Azóta is minden rendben.
Szóval azért 2 nap alatt ne várj csodát. Pihenj, feküdj, igyál sok magnéziumot.
2: Progesterone Exeltis 200mg.
4: uh, az sok idő. Én már pánikolok, holnap munka, mi van, ha ott ér egy nagy adag vérzés, stb. A magnézium jó ötlet, beszerzem. Rutascorbint is szedek.
Azon is gondolkodtam, hogy a hétre kiírassam-e magam, nem szoktam táppénzen lenni. Akkor tudnék pihenni, nyugodtan hányni 😅
Estére kipróbálom hüvelyben, nem lehet túladagolni, ahogy olvasom.
Progeszteron szintet nézetett? Vagy csak úgy felirta?
Ha nem progeszteronhiany okozza a vérzést, megszűntetni sem fogja
De be ne dugd a szájon át szedhető gyógyszert hüvelybe... vagy szereztél progeszteron kúpot?
Amúgy én hematoma miatt véreztem,arra a világ progeszteronja nem jó. Feküdni kell sokat,feltett lábakkal, ehhez rutascorbint,magnéziumot,500mg c vitamint szedtem.
Nekem mondta a főorvos hogy csak ritkán okozza valóban progi hiány a korai vérezgetést,nemtudom néztek e neked progeszteron szintet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!