Predictor teszt halvanyodik, miért? Többi lent
Nyugi ez nem az utolsó 3 nap eredménye
Már a fogantatás pillanatában eldől h mi lesz vele!nem tudod befolyásolni.
Én azt gondolom, hogy ezt a természet magába is lehet elintézte volna, még annyira korai. Viszont ha már műtét, nem kell félned tőle, nekem volt műtét is és spontán is.
Engem nem kellett tágítani ilyen pálcával, mert már vérzéssel mentem be, ki voltam tágulva, illetve annak nem kell még tágítani aki már szült.
Bevittek, elaltattak 15 perc alatt kész voltam, mehettem is haza másnap (már aznap mehettem volna, csak hajnalba mentem be, így már bent aludtam).
Nem volt a műtét után se fájdalmam, sőt nekem megváltás volt, mivel vérzéssel és görcsöléssel mentem be. Pihenj utána ha teheted legalább 1 hetet, de ha nem teheted se lesz nagy bajod, ne emelj, ne hajolj lehetőleg, óvatosan mozogj. Mi 6 hétig nem éltünk házas életet a kontrollig.
Szia nekem volt egy műtétes befejezésem tavaly.a lelki része után azt mondtam h soha többet műtét!decemberben újra terhes lettem és persze nem fejlődött.
Dec második hete óta vártam h a természet tegye a dolgát! 3 hete kezdtem el vérezni aktívan . 2 hét után ömlött a vér belőlem így sürgősségi és műtét.
A legmegnyugtatobb volt túl lenni a műtéten mert tudtam h vége!!! Kb 6 hétig küzdöttem a vetélésért. Soha de soha többet természetes vetélés!
6 hét alatt totál rá mentem lelkileg.
Szia
Gratulálok!
Nekem nincs több lehetőségem!
A korom miatt el kell engednem.
35ös
A legjobb döntés volt ez!
Kitartást!
35ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!