Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes vagyok.reggel 5 kor...

37 hetes vagyok.reggel 5 kor arra keltem h kemenyedik a hasam megfordultam a masik oldalamra aztan 6 előtt megint felkeltem mert már fájt. És egész nap faj ez a keményedés. Kicsit a derekam is megfajdult már. Mit tegyek Bajt jelent ??

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha valamit nem érzel okénak terhesen, akkor hívd fel a nőgyógyászodat. Ő el fogja mondani mindig, hogy mit tegyél. Van olyan ismerősöm, akinek így indult a szülés, más 3 hétig még kihúzta így (minden nap így fájt neki). Szóval doki.
2022. febr. 3. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Volt már rà pelda hogy keményedett de nem egész nap. Pihentem is utana,jarkaltam nm igazán múlik. Megprobalom a kellemes melegvizet is hátha segít.ha akkor se múlik felhivom az orvost.

Köszönöm

2022. febr. 3. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mit mondott. Simán lehet ez a jóslófájás, de akàr így is indulhat a szülés. Emiatt írtam, hogy beszélj vele. Ez a biztos.
2022. febr. 3. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megkérdezni. Nekem nincs fogadott orvosom akkor is fogadja a hivasom ?
2022. febr. 3. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahova jársz terhesgondozásra / kórház ahol szülsz tud szerintem segíteni. Én Magyarországon nem szültem, így passz. Hívd fel először azt a helyet, ahova terhesgondozásra jársz.
2022. febr. 3. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Keményedik kicsit , de talàn mar nem fàj ugy mint fürdés előtt. a baba aktiv :) . mozgolódik , nagyon lent érzem. Megpróbálok aludni hátha jó lesz holnapra :) lehet idő miatt
2022. febr. 3. 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:
De enni nem igazàn tudok,par falatot ettem de egyszeruen nagyon nehéz. :(
2022. febr. 3. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Végül mi történt kérdező? 33 hetes vagyok, pár órája kemény a hasam és mostmár fáj is :(
2022. ápr. 10. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!