Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes vagyok.A...

12 hetes terhes vagyok.A Cataflam gyógyszer illetve az Algoflex Duo árthat a babának?

Figyelt kérdés

Erős migrénes vagyok sokat szedem ezeket a gyógyszereket.Úgy hallottam sok-sok gyógyszerben van olyan amit terhesen nem lehet szedni.Valaki esetleg tudja,hogy melyek azok amiket lehet vagy nem lehet szedni?

Első babám és nagyon félek,hogy baja lesz,viszont sajnos én nagyon migrénes fejfájós vagyok és ezmiatt sok sok gyógyszert szedek,de legfőképp ezt a kettőt.

2022. jan. 31. 22:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Odafigyelek ezekre!:)

4-esnek csak annyit tudok írni,hogy gratulálok

2022. febr. 1. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Aki azt mondja, ki lehet bírni gyógyszert nélkül egy erő migrénes rohamot, annak még nem volt igazi migrénje :D Én Ben-U-Ront szedek, nem mulasztja el, harmatgyenge, de javít, elviselhetőbbé teszi.
2022. febr. 6. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!