Mi az a magzatvíznéző betét? Hol lehet kapni, mennyibe kerül, és hogyan működik?
Figyelt kérdés
Szeretném nem összetéveszteni a vizeletet (vizeletvisszatartási problémáim vannak az első szülés óta) a magzatvízzel. az egyik válaszban olvastam, hogy van ilyen.2008. dec. 15. 18:13
1/7 anonim 

válasza:

Szia
Ha jól tudom a színösszetétellel mutatja meg, hogy a magzatvized csordogál, vagy csak a sima vizeleted.
Állítólag iszonyat drága, de sajnos nekem nincs szerencsém, a környékünkön 6! gyógyszertárban voltam, és egyikben sem volt! Bababoltban sem!
Lakmuszpapír is kimutatja, talán azt könnyebben lehet beszerezni. (lakmusz kék lesz, ha magztatvíz folyik)
Minden jót!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2008. dec. 15. 18:26
3/7 anonim 

válasza:

Dm-en lehet ilyet kapni azt hiszem!
Mi az a lakmusz papír?
4/7 anonim 

válasza:

A lakmusz papírral folyadékok savasságát, avagy lúgosságát lehet kimutatni. Asszem sav hatására rózsaszín, lúgos folyadék hatására kék lesz. Ezek szerint a magzatvíz lúgos inkább?
5/7 anonim 

válasza:

Én kerestem, a gyógyszertárban azt mondták, hogy feleslegesen megyek utána, mert már évek óta nem lehet kapni.
6/7 anonim 

válasza:

Szia
Én vettem mert ugy éreztem a magzatviz folyik.Kék lett a szine,az folydogált.1 drb.vettem és az volt olyan 2000ft körül,Üdv
7/7 A kérdező kommentje:
Egy db 2000 Ft? Ez rablás!!!! Még jó, hogy ezek szerint valahol lehet kapni. Azt hiszem erről lemondok :-( Csak hát akkor marad az aggodalom, vagy szerzek lakmusz papírt.
2008. dec. 16. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!