Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten hol lehet olcsó...

TKI Ibolya kérdése:

Kecskeméten hol lehet olcsó kismamanadrágot beszerezni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. szept. 10. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én kecskeméti vagyok. Sajnos sehol sincs igazán olcsó. A Cristina Módában, (kúti butikkal szemben) nézd meg, ott szokott akció lenni, de amikor én terhes voltam(már 1 éves a kisfiam) az én méretemben sajna nem volt akciós. (én extra vékony vagyok.)

Vagy nézd meg az Alföld Áruház emeletén. De az tutira drága.Én erről a kettőről tudok.

Turiban nem tudom van e ilyesmi. Sosem kerestem.

2010. szept. 10. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
A Cristina Moda megszűnt még júliusban.A helyén ingatlan iroda van, oda ne menj:)) Én a rendőrséggel szemben a kínaiban vettem egyet, 3500 Ft-ért, és nagyon szerettem.Elég sokat hordtam, kényelmes volt nagyon.Van még a Kőhíd utcán egy turi (Reni túrkáló), ott vettem 2 terhes rövidnadrágot fillérekért.Ott vannak még kismama cuccok.Persze nem mind jó.Vagy ajánlom még a bandázst. Bababoltokban, kismama boltokban, Dm-ben is kapsz.Sajnos nagyon kevés ilyen bolt van Kecskeméten, szinte sehol.Az Alföld és a Brendon pedig tényleg baromi drága.
2010. szept. 10. 11:25
 4/5 anonim válasza:

Szia.Én tegnap vettem kismamanadrágot.A centrum mellett van egy jó kilós turkáló.Régen tejbár volt.Minden csütörtök reggel nyitnak az új áruval.Én sokat találtam.4 lett jó rám.Összesen 4300-at fizettem.Pedig kettő vastag farmer.Egy melegítő és egy alkalmi.Az alföldiben is van az emeleten.Ott 8000-től indulnak.A rendőrséggel szembeni kínaiban is van.Ott 3500-de én azt vékonynak véltem.De kinek mi jön be.A Domus helyén lévő kínaiba,pedig jeleztem a kínai eladónak,hogy nem-e szerezne be.Azt mondta jövő hétre hoznak azt is.A Széchenyi városban a Spar mellett is van egy kínai.Ott még csak a nyárról kimaradt térd nadrágok vannak,de azt mondta az eladó minden szerdán nézzek be,mert biztos fognak kapni.

Bocsi ha hosszúra sikerült:)Remélem tudtam segíteni.

23hetes kismama.

2010. szept. 10. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok!A Malomban a Cosmosban is van kismamanadrág, bár még a nyáriak de várható hogy hoznak!
2010. szept. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!