Mennyibe kerül egy olcsóbb kategóriájú, de új babakocsi?
Itt nem a sportbabakocsira gondolok.
És mi különbség van egy 4 és egy 2 funkciós babakocsi között?

EGy normálisabb babakocsi 45,000 ft, és onnan felfele a csillagos ég .
Én használtan vettem,(25.000 ft) de megbántam, most fogom lecserélni egy új boltira.

"A kétfunkciós babakocsi annyit jelent, hogy az ülőkocsi háttámlája több pozícióba dönthető, lefektethető illetve állítható.A háttámla majdnem vízszintesig is lefektehető, hogy a baba kvázi aludni is tudjon benne. Ezzel kapjuk a második funkciót a babakocsinál.
A legújabb piaci trend, hogy a bébihordzót hozzáadják a babakocsi szetthez, ezzel a hordozó egyben a babakocsi tartozékaként arra rápattintható.
Ekkor kapunk egy újabb funkciót, ezért négyfunkciós a babakocsi."
Én teszveszről vettem 18 ezerér Top Rider nevezetűt.Mondhatni újonnan,mert csak a babát altatták benne,másik babakocsit használtak.Igaz,nem márkás,de nagyon masszív és amilyen útviszonyok vannak nálunk, kíválóan lehet használni.Nagy a kosara is,2 irányba állítható a tolókar,háttámla 3 fokozatú.Kaptunk hozzá napernyőt,esővédőt,lábzsákot,szúnyoghálót.
Nagyon köszönöm a válaszodat.
Érthető és kielégítő volt. :)
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!