Zsuzsan kérdése:
Menyi esejem lehet az ujabb spontan vetelesre?
Figyelt kérdés
Ferjemmel szeretnenk meg egy babat,a tavaj ket korai spontan vetelesem volt 5 es 6 hetesen.Most ujra pozitiv a tesztem digitalis teszt 2-3 hetet mutat a menszi kesik 5 napja de semmi terhesegi panaszom sincs talan anyi hogy nem igazan van etvagyam.vajon ez a terhesseg is vetelesel fog vegzodni?Nagyon streszelek emiatt.2022. jan. 23. 15:16
1/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de valami förtelmes a helyesírásod. 😬
A kérdésedre pedig senki nem fog tudni válaszólni. Ha nem progeszteron hiány állt a vetélésed mögött akkor genetikailag volt hibás az embrió.
Ha genetikailag volt baj vele, az ellen senki nem tud tenni.
2/13 anonim válasza:
nem tudhatjuk, hogy vetéléssel végződik e. viszont ez esetben én minél előbb elmennék dokihoz, hogy rámnézzen, beszéljek vele erről, progit írjon ha úgy ítéli meg...
lehet a méhnyálkahártya nem elég vastag hogy megtapadjon a pici, vagy kevés a progeszteron és pótolni kell, vagy csak rossz helyen tapadt meg, nem jól, stb... sok oka lehetett a korai vetéléseidnek.
a digitális teszt szerint is 5-6 hetes lehetsz, kb ovutól számol.
3/13 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja megmondani. Lehet pusztán balszerencse a két vetélés, tehát genetikai rendellenesség állt fent. Lehet viszont egészségügyi ok is a háttérben, amit vizsgálatra nélkül senki sem tud megerősítette, sem megcáfolni. Nem látunk senkibe.
4/13 A kérdező kommentje:
A hejes irasert bocsanatot kerek.Orvoshoz egyenlore hiaba megyek Francia orszagban elek es itt leghamarabb a 11-12 het korul csinaljak az elso ultrahangot attol hamarabb max egy vervetelre kuldenek a hcg szint miatt.
2022. jan. 23. 16:22
5/13 anonim válasza:
Hányszor hallottam már ezt a kifogast... Igen, svedorszagban is akkor csináljak de erdekes en 2 perc alatt talaltam egy maganklinikat ahol csinaltak korábban is, csak utána kéne nézni. Kinek mi mennyire fontos.
6/13 anonim válasza:
És 2 vetélés után nem vizsgáltattad ki magad?
7/13 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta hogy az en koromba (38 vagyok)2 veteles elofordulhat es ha a harmadik is elmegy akkor szukseges lesz a vizsgalat.
2022. jan. 23. 19:57
8/13 A kérdező kommentje:
Mar szultem 3 egeseges gyereket eddig nem volt semmi problemam.
2022. jan. 23. 19:58
9/13 anonim válasza:
Jó későn van az első ultrahang nálatok. Nekem is volt sajnos 2 vetélésem, úgyhogy megértem a helyzetedet. A 12. héten nekem a 3. UH volt már (ugyancsak nem Magyarország). Az első (0. ultrahang) csak amiatt, mert az első két baba elment. Amúgy itt az első normális esetben a 8 hét körül/után van. Biztos, hogy nem tudsz kérni egy korábbit? Rákérdeztél? Csakmert a korábbi vetélések miatt egy kisebb elsőbbséget élveznek a kismamák ilyen esetben (bár ne lenne senkinek ilyen elsőbbsége, de sajnos ez van!) Viszont azt, hogy Franciaországban hogy működik ez, azt nem tudhatom. De érdemes próbálkozni, hátha.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem sajnos hamarabb nem csinalnak azt mongyak hogy ameik baba ebben a korban menni akar az menyen ha ijen koran problemakkal kezdodik a terhesseg az mar nem jo,igy hagytak hogy elmenyen az elozo ket terhesegem.Az lehet ha keresnek egy privat rendelot ott lenne esejem hamarabb csak most az a gond hogy meg pentekig be vagyok zarva ahazba mert a fiam haza hozta a korona virust es a pici lanyomon kivul mindenki alkapta a csaladba.De biztos hogy utana az lesz az elso hogy meg vizsgaltatom magam,mar en is alig varom es remelem akkorara mar lesz szivhang vagy valami biztatot tud majd mondani az orvos.
2022. jan. 23. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!