Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menyi esejem lehet az ujabb...

Zsuzsan kérdése:

Menyi esejem lehet az ujabb spontan vetelesre?

Figyelt kérdés
Ferjemmel szeretnenk meg egy babat,a tavaj ket korai spontan vetelesem volt 5 es 6 hetesen.Most ujra pozitiv a tesztem digitalis teszt 2-3 hetet mutat a menszi kesik 5 napja de semmi terhesegi panaszom sincs talan anyi hogy nem igazan van etvagyam.vajon ez a terhesseg is vetelesel fog vegzodni?Nagyon streszelek emiatt.
2022. jan. 23. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el, ha tudsz. Az egyrészt igaz, hogyha egy baba el akar menni, akkor úgyis elmegy - ha valamilyen rendellenessége van. De ha pl. valamilyen betegség okozza, tegyük fel hormonprobléma az anyukánál, vagy bármi olyasmi amit kezelni lehet, akkor ugyebár kiküszöbölhető a probléma. Nekem pl. pajzsmirigy problémám van. Eddig az a helyzet, hogy ez okozta a korábbi vetéléseket. Nem milliós, de mást nem találtak, így erre gondolunk. Tehát ilyesmire gondoltam. Persze olvastam, hogy neked már vannak gyermekeid, úgyhogy azért ezáltal is kiszűrhető pár dolog, úgy értem biztosak lehetnek benne, hogy lehet gyermeked stb.
2022. jan. 23. 22:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Minnel hamarabb megyek remelem mar a jovohetre sikerulni fog hejjet kapjak.Koszonom hogy foglalkoztal a kerdesemmel es kivanok neked mihamarabbi baba varast es sok egeseget.
2022. jan. 24. 10:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Hello!Nem tudom ha ezt elolvasod.Csak elszeretnem mondani hogy ma voltam dokinal es szepen latszot a petezsak is es a kis ebrio is,igaz hogy meg nagyon pici de azt mondta hogy minden rendben van a babaval.Ja a multheten egy betta hcg vertesztet is csinaltam es 7609 UI volt.Holnap mar kezdem a terhesegi labor vizsgalatokat.Sok egeseget kivanok neked es egy szep estet!
2022. febr. 4. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!