Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » IUGR diagnózissal kit mikor...

IUGR diagnózissal kit mikor szülesztettek meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 36.heti UH-n derült ki hogy a babám le van maradva a fejlődésbe két héttel. Haskörtérfogata 3 héttel. Lepényem 2-es de meszes. IUGR a diagnózis. Most befektettek a korházba kapok infúziót abba gygyszert ami direkt arra van hogy növesszék az így lemaradt babákat… viszont borzalmas itt bent lenni. Nincs látogatás. Enni is alig kapunk. Rengeteget sírok. És kétlem hogy ez az egész helyzet jó lenne a babámnak.. CTG-k rendben vannak. Súlybecslés majd csak 3 nap múlva lesz megint… Az volna a kérdésem akinél ilyen tájt 34.-35.-36.hét körül megállapították az IUGR diagnózist és befektették a korházba.. azt mikor szülesztették meg? Meddig húzták?

2022. jan. 23. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem nő a baba, akkor kiveszik azonnal, mindegy hányadik hét. Az, hogy te hisztizel, az egyáltalán nem jó a babának. Ott a telefon a kezedben. Hívj fel bárkit, akit szeretnél, vagy csak írj nekik. Jobb, mint a látogatás. Vagy olvass könyvet! Nem igaz, hogy pár napot nem tudsz egyedül lenni! A gyerek élete múlhat rajta, hogy vigyázzanak rátok. És ne sírj! Semmi okod sírni. Észrevették, hogy baj van, és a legjobb helyen vagytok!
2022. jan. 23. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

36.heten

De nem indították, levált a méhlepény.

32.hettől figyelték, de nekem nem kellett kórházba feküdni.

2 naponta jártam NST-re és uh-ra, ahol mindig volt áramlás vizsgálat

2022. jan. 23. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
38. Hétre inditottak. IUGR-ral előtte 2 hetet voltam kórházban, de mint kiderült semmi baja nem volt, csak kicsi.. És azóta is az. Az UHk alapján pedig minden értéke egyenletesen volt kisebb.
2022. jan. 23. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

A 30.hét óta kórházban voltam toxémia miatt, 2 naponta volt UH mégsem vették észre, hogy nem fejlődik a baba. Az áramlást megfelelőnek ítélték, egeszen a 35.hètig, amikor már nem volt jó áramlás és az NST is rossz lett, úgyhogy vittek a műtőbe.

Végig 2600 gramm körüli babára számítottunk, annyinaknbecsülték az UH-k alkalmával,volt nagy meglepetés amikor végül 1900 grammal kp. súlyos sorvadtan született.

2023. jan. 29. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!