18-20. heti genetikai UH-on 1 hét lemaradás, mi várható?
A napokban voltunk 2. trimeszteri genetikai ultrahangon és kisebbnek mérték 1 héttel a babát.Biztosan tudom, mikor fogant, mert inszeminációnk volt, tehát nem ez áll a háttérben. Ráadásul a 12. hetin napra pontosan akkora volt amekkora kellett, hogy legyen, azóta maradt le.
Volt már valakinek így? Mi lett a vége? Egészséges lett a baba? Elképzelhető, hogy nőni fog a lemaradás?
Annyira aggódom emiatt.
Az a baj, hogy ahogy az orvos közölte, hogy egy héttel kisebb, az nem volt valami megnyugtató. Majd mikor kérdeztem, hogy ez gond-e, azt mondta, ez majd később válik el.
Értem én, nem ismer, nem tud rólam semmit és a jövőbe nem lát. Azt is értem, hogy ő nem azért van, hogy nyugtatgasson. De azért a kommunikáció sem mindegy.
Köszönöm a válaszokat, annak meg külön köszönöm aki kedvesen válaszolt.
Szia! Nőtt a lemaradás, picike maradt, de a végén teljesen egészséges kislányom született, 3 kg felett.
Azt mondták, a 12. hét után már nagy szerepet játszik az egyéni genetikai adottság, hogy mit örököl a szülőktől.
Remélem nem késő a válaszom
Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ! Nálunk csökkent a lemaradás, jelenleg a 6 napos lemaradást lefaragtuk 3-ra, amivel teljesen meg vagyok elégedve. Így is kicsike lesz valószínűleg, de már az megnyugtató, hogy a saját kis tempójában, de folyamatosan növekszik. Remélem, ez így is marad, mert van még három hónapunk így egyben. :)
6-os
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!