Antibiotikum terhesen?
Csipo vizeletre kaptam en es a parom antibiotikumot
2x2 essevel kellene szedni amit kicsit soknak tartok.
A papirjan ott van hogy elso 3 honapban tilos a szedese.
En most leptem a 4. Be
Lehet baja a babanak?
Be szednetek?
18 hetesen fertozes miatt halt meg a babam, egy level antibiotikumon mult az elete csak ram tojt az orvosom. Szedd be!
28 hetes vagyok most, 2 level antibiotikum kuran vagyok tul eddig, plusz havonta d-mannóz. +tozegafonya port iszok kuraszeruen a felfazas miatt.
Igyis 5. Orvosnal voltam mire valaki foglalkozott velem. De o se vizsgalt meg , hogy most fertozes-e vagy gomba-e.
Tehat szedem de nemtudom mire , de beszedem.
Remelem hatni is fog ! Es nem csak addig amig szedem. Vagy eppen felre kezeljuk.
Én is szedtem terhesség alatt kétszer is. Egyszer foggyulladásra, egyszer pedig mert genny volt a vizeletben. Az Zinnat volt, arra emlékszem. Meg tolták szülés alatt is. Semmi baja a lányomnak.
A barátnőmnek a 13.héten megindult a szülése, mert nem vették komolyan az orvosok.. Lett egy felszálló fertőzése, a babája pedig elment.
Szóval szedd be inkább. Használj mellé probiotikumot, hogy ne tegye tönkre nagyon a bélflórádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!