Ha ultrahang alapján 7 hetes, 3 napos terhes vagyok, akkor várhatóan mikor fogok szülni?
Figyelt kérdés
Belezavarodtam a számításokba.2022. jan. 10. 21:18
1/10 anonim válasza:
Ha matematikai pontossággal nézzük akkor 32 hét és 4 nap múlva. De ez csak a kerek 40 hét. Bármikor szülhetsz nem lehet pontosan kiszámolni
3/10 anonim válasza:
A várható idöpont a 40. hét körül esedékes.
4/10 anonim válasza:
Utolsó menstruáció szerint ezer meg egy kalkulátor van a neten, ahhoz képest max. 1 héttel később, szinte bármennyivel előtte.
November 25 körül lehetett az utolsó mensid, úgyhogy kb szeptember 25 körül, de pontosat tudsz magadnak is nézni.
6/10 anonim válasza:
#4 te miről beszélsz!Ugorj neki mégegyszer.Majdnem 2 hónapos terhes.Akkor van hátra még 7 hónap.Az júlis,augusztus.
7/10 anonim válasza:
Augusztus vége,szeptember eleje
8/10 anonim válasza:
Már bocs, de se pontos utolsó menstruáció se atlagos ciklushossz hiányában mit számolgassak véresen komolyan.... Szeptemberben Valamikor VALÓSZÍNŰLEG, de július is lehet ha koraszülött, mit kell itt rögtön pattogni ebben a stílusban, mint akinek csíp a pisi...
9/10 anonim válasza:
Ha ultrahang alapján számolja az orvos, akkor csak ő tudhatja, hogy mikor. Érdekes, hogy nem mondta egyébként. Nekem folyamatosan mondták, ha idősebb volt javították a dátumot. A 12. hétig korigálnak itt rajta, utána már marad a kijelölt dátum.
Egyébként kiszámolni csak az utolsó menstruációtól, avagy a fogantatás napjától lehet, ha viszont ezeket nem tudod, ultrahang alapján csak az orvos tudja megmondani.
10/10 anonim válasza:
Én ma vagyok 7+1 és augusztus 31-re jósolta a vedőnő és a telefonos alkalmazás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!