10 hetes várandós vagyok, 19-én megyek nogyogyaszhoz újra, felek nem lesz szivhang Ti jartatok már így?
Utoljára december 14-én voltam, akkor 6mm volt az embrió és dobogott a szíve.
Olyan sok rosszat olvasok itt, hogy van akinek elhalt hetekkel azelőtt, ezért én is nagyon felek… ezen kattogok folyamatosan. Egyébként semmi tunetem nincs és nem is volt. Olyan, mintha nem is lennék várandós.
Veletek volt már ilyen?
1-es vagyok
Először is miért lettem lepontozva? Semmi rosszat nem írtam csak hogy én is félek…
Kedves kérdező: az első terhességem nem indult jól, 6+5 hetesen csak petezsák meg szikhólyag volt, 7+5 hetesen 5 mm embrió, de nem fejlődött tovább, 9 hetesen mentem akkor közölték.
2. terhességemnél 6+6 voltam dokinál, csak petezsák volt, 7+4 el is vetéltem.
3. Terhesség 6+2 nél voltam, és 4 mm élő embrió volt :) vele várom a csütörtöki vizsgálatot :)
Ird majd meg, hogy mi újság!
Én 19-én megyek! :)
22/N
Szia!
Nagyon örülök, gratulálok! 🙂nekünk meg 6 nap…😕
Sziasztok!
19-én voltam , minden oke volt.
Tegnap kora este elkezdtem verezni, be mentünk a surgossegire, ahol azt mondtak valószínűleg egy hematoma távozott belőlem. Kiderült hogy 2 nappal idősebb is mint gondoltam, úgyhogy ma vagyunk 11+6-nal. 50mm a crl, szépen dobogott a szíve
Féltem a kórháztól, eddig csak maganban voltam, de megkockáztatom, hogy rendesebbek és alaposabbak voltak, mint akihez eddig jártam maganban!( medicover)
Székesfehérváron voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!