Ha itthon már várandós gondozásban részesülők ,legális ha külföldre megyek abortuszra?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 10:02
1/23 A kérdező kommentje:
Illetve jelenteni kell itthon ?
2022. jan. 3. 10:03
2/23 anonim válasza:
Miért mész külföldre abortuszra? Nyilván be kell jelenteni ha már nincs baba...
3/23 anonim válasza:
2# ott a pont. Jól irta. Be kell jelenteni Magyarországon, hogy nem vagy terhes. Miért lesz abortuszod?
4/23 anonim válasza:
Legális. Én Bécsbe mentem abortuszra, az 5. héten kezdtem intézni, előtte nem is jártam orvosnál Magyarországon. Ami vizsgálat kellett, azt elvégezték ott az abortusz előtt.
5/23 anonim válasza:
Legális, de mi ertelme? Itthon is megcsinaljak
7/23 anonim válasza:
Lehet, hogy az itthoni időkorlátból kicsúszna és ezért menne külföldre, de az oka mindegy.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért megy abortuszra.
8/23 anonim válasza:
7!
Kiért egy kérdést, így a valaszadoknak közük van hozzá.
9/23 anonim válasza:
8! Nem, nincs közük, mert nem függ össze a kérdéssel.
10/23 anonim válasza:
Legális, csak itthon jelenteni kell.
És nincs köze senkinek ahhoz, hogy miért megy a kérdező. Nem ez volt a kérdés és a válaszokat sem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!