Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha itthon már várandós gondozá...

Ha itthon már várandós gondozásban részesülők ,legális ha külföldre megyek abortuszra?

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 10:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az adott jogszabály magyarország területén érvényes.Ha maga a cselekmény nem itt valósult meg, akkor maximum ügyviteli és adminisztrációs bonyodalmak adódnak, mert nem túl megszokott.
2022. jan. 17. 12:22
 22/23 anonim ***** válasza:

20!

Olvastam. Na és te? Az abortusz nem illegális. Külföldön se, ha ott megfelel a előírt felteteleknek.

2022. jan. 17. 13:21
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

"Az adott jogszabály magyarország területén érvényes." - meg a paripa pumpiliát, kiscsillag.

"Területi és személyi hatály

3. § (1) A magyar büntető törvényt kell alkalmazni

a) a belföldön elkövetett bűncselekményre,

b) a Magyarország területén kívül tartózkodó magyar felségjelű úszólétesítményen vagy magyar felségjelű légi járművön elkövetett bűncselekményre,

c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény."

De a magam részéről meguntam, hogy láthatóan fogalmatlan emberekkel vitatkozzak, mindenki hisz amit akar, csinál, amit akar, aztán vagy szerencséje lesz, vagy nem. Én a valóságot leírtam a #11-ben. Persze nyilván be is jelentheti valaki, hogy külföldre készül Ab-ra, csak ne csodálkozzon, ha azonnal veszélyeztetett terhesként veszik nyilvántartásba...

2022. jan. 17. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!