10 hetes várandós vagyok, 19-én megyek nogyogyaszhoz újra, felek nem lesz szivhang Ti jartatok már így?
Utoljára december 14-én voltam, akkor 6mm volt az embrió és dobogott a szíve.
Olyan sok rosszat olvasok itt, hogy van akinek elhalt hetekkel azelőtt, ezért én is nagyon felek… ezen kattogok folyamatosan. Egyébként semmi tunetem nincs és nem is volt. Olyan, mintha nem is lennék várandós.
Veletek volt már ilyen?
mindenki fél, ez természetes.
én már 2 genetikai UH-n voltam a párommal, mindkettőn nagyon féltem.
Bízza legjobban :)
Miért ne volna?!
Szerintem egy időre hagyj fel a gyakorizással, itt van néhány ember, aki él-hal azért, hogy riogassa a többi kismamát.
Esküszöm már hajlandó volnék a gyászfeldolgozó terápiájukat is fizetni, csak állnának le...
Örülj, ha nem jár kellemetlenségekkel jelenleg az állapotod. 9 hónap alatt még bőven kijuthat belőlük.
Kedves Első!
Sajnálom a vesztesegeid. Hány hetesen derült ki, hogy elhalt a terhesseged?
Szia.
Ne olvass ilyeneket!
16 hetes vagyok. Azon kívűl,hogy van már egy kis hasam,nekem sincs tünetem. :) elötte sem volt.
Én vettem itthonra magzat szívhangfigyelőt. Heti 1x-2x meghallgatjuk és tudom minden okés. :) Ajánlom neked is,hogy szerezz be egyet.
Dec 23-án voltunk uh-n utoljára és most jan. 20-án megyünk legközelebb. Nagyon sok idő :)
Nyugodj meg,minden rendben lesz!
Köszönöm mindenki válaszát!
Én is szeretnek szivhang Figyelőt, de először inkább megvárom a következő vizsgálatot, illetve meg annyira fiatal a terhességem, hogy nem mutatna semmit!
Én a figyelővel 12-13 hetesen hallottam először.
Ne olvass ilyeneket! Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!