Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt 3.oltás?

Terhesség alatt 3.oltás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

21.hetes kismama vagyok, és azoktól a kismamáktól kérdeznék,akik felvették az oltást

Hanyadik héten kapták meg a 3.oltást? Melyik oltást? Volt e valamilyen tünet?

Orvoshoz majd 14-én megyek,vele is megbeszélem a 3.oltást,mert eddig akárhányszor kérdeztem,azt mondta ráérünk még vele...

Az első oltást májusban,a másodikat júniusban kaptam

Köszönöm a válaszokat

2022. jan. 9. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó vagyok. A sputnik kiütött egy napra, hidegrázás, mindjárt beteg leszek érzés. A modernátol enyhébb mindjárt beteg leszek érzés volt illetve erős karfájdalom
2022. jan. 9. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Holnap kapom, 14 hetesen. Moderna vagy Pfizer, még nem tudom, majd holnap megmondják. De szerintem Pfizer lesz, mert az első kettő is Pfizert volt, júniusban és júliusban kaptam meg.
2022. jan. 9. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
28. héten kaptam a 3. Pfizert, másnap csak a karom fájt, de az is csak akkor, ha felemeltem. Baba és én is teljesen jól vagyunk. :)
2022. jan. 10. 00:06
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A gyereknek már mindegy, szerintem lövesd be.
2022. jan. 11. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Én 20. héten tervezem

Április-májusban kaptam Pfizert, most is azt fogok kérni.

2022. jan. 12. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!